Skip to content

Fűtéskorszerűsítés hőszivattyúval

Fűtéskorszerűsítés hőszivattyúval.

Amennyiben fűtés korszerűsítésen gondolkodik, bizonyosan a hőszivattyúk is szóba kerültek, mivel a kínálat fűtéskorszerűsítésben nem olyan széles. A hőszivattyús fűtés mint korszerűsítés az Unión belül abszolút a legfontosabb irány, több támogatás is van a lakosság számára, így fontos figyelembe venni a hőszivattyús fűtést mint opció. A rendszernek szinte csak előnye van, mindenféle marketing nélkül. Csak egy-kettő példa az előnyeiről:futeskorszerusites-hoszivattyuval

 • Nem csak fűtés, de hűtésre is megfelelő,
 • Szinte bárhol telepíthető, akár egy nap alatt,
 • Kedvezményes áram igényelhető hozzá,
 • Tiszta, egyszerű telepítés,
 • Online ellenőrizhető működés,
 • Fogyasztás mérés,
 • Használati meleg víz készítés,
 • Környezetbarát működés,
 • Más fűtési rendszerrel is kompatibilis,
 • Alacsony fenntartási költségek.

Milyen ingatlanban van lehetőség hőszivattyús fűtést kialakítani? Szinte az összesben! Társasházaknak is megfelelő választás, mivel kaszkád kötésben akár 8 lakás is működtethető egy csoportosan telepített rendszerben.
Megfelelő régi, új, és felújított ingatlanokhoz is, így a fűtéskorszerűsítés hőszivattyúval bárkinek elérhető, mint hosszú távú megoldás.
További előnye, hogy értéknövelő beruházás ingatlanunkban, amelyre sok ingatlan vásárló is figyelmet fordít. Kifejezetten hőszivattyús fűtéssel eladó ingatlanoknak is van már piaca.

A fűtéskorszerűsítés hőszivattyúval több egyedi megoldást is nyújt az ingatlan tulajdonosoknak. Amennyiben az ingatlan hűtése is megoldásra vár, akkor megtalálta a megfelelő megoldást erre a problémára is. Telepítéskor telepíthet fan-coil beltéri egységeket, oldalfali egységeket, padlón álló parapet egységeket is a készülékkel együttesen, és ezen beltéri egységek a nyári melegben hűteni is képesek. Azt hiszem nem kérdés, hogy az ajánlat kitűnő. Amennyiben tiszta, a későbbiekben is könnyen kezelhető rendszert keres, a hőszivattyús fűtés a legjobb választás Önnek, és családjának. A készülékek használati meleg víz készítéssel párhuzamosan padlófűtést, radiátoros fűtésre, és hűtést is képesek kezelni, egy adott rendszeren belül.
A bekerülési költség fontos szempont, és a készülék választás is, erről itt olvashat, korábbi blogunkban. Megéri hőszivattyúval fűteni?

A megfelelő hőszivattyús készülék kiválasztásában szakember véleményét érdemes kikérni, és nem a reklámokat követni. A rendszerek működése azonos gyártónként, de vannak egyedi fejlesztések, mint a Mitsubishi Zubadan hőszivattyú, amit egyedi esetekben ajánlott telepíteni. A hőszivattyú telepítés fontos része a megfelelő teljesítményű, és megfelelő típusú készülék kiválasztása.

Fűtéskorszerűsítés hőszivattyúval több igénynek megfelelően, mint például:

 • Csak padlófűtést szeretnénk üzemeltetni, ez esetben egy monoblokk hőszivattyú megfelelő választás.
 • Csak radiátoros fűtést szeretnénk korszerűsíteni mást nem, ragaszkodom a régi bojlerhez, erre megfelelő választás egy osztott rendszerű hőszivattyú.
 • Teljes korszerűsítést szeretnénk, padlófűtéssel, radiátoros fűtéssel, használati meleg víz készítéssel, ez esetben egy osztott rendszerű hőszivattyú a megoldás, beépített HMV tárolóval.

A lehetőségek száma végtelen, a medence fűtéséig bezárólag. A jelenlegi hőszivattyús kínálatunk csak a nagy gyártók részéről legalább 500 különböző típussal elérhető, és itt a kisebb gyártókról nem esett szó. A fűtéskorszerűsítés első pillantásra költséges beruházásnak tűnik, de véleményünk szerint minden fűtéskorszerűsítés az, a kérdés a megtérülési idő!
A hőszivattyús fűtés fenntartási költséges igen alacsony, akár több zóna használatával is, ez lehet padlófűtés, használati meleg víz, és egyéb kiegészítők. A költségek csökkentésében megoldás lehet a H tarifa igénylés is, amivel a fűtési időszakban 6 hónapig féláron kapja az áramot a szolgáltatótól.

Amennyiben nem volt meggyőző az eddigi írásunk, akkor egy utolsó példával igyekszünk meggyőzni Önt a hőszivattyús fűtés előnyeiről.

Kényelem! A készülékek online wifi vezérléssel bárhonnan vezérlehetők, szabályozhatók, figyelemmel kísérve a fogyasztást, hősmérséklet, és rendszer működést, ez nagy fokú szabadságot biztosít a felhasználónak. A gyártók mindegyike saját fejlesztésű applikációkkal segíti a felhasználót, és természetesen a karbantartót, és a hőszivattyú telepítést is. Amennyiben régi vas radiátora van az ingatlanban akkor sem kell aggódnia, a gyártók erre is gondoltak, több magas hőmérsékletű hősszivattyú is elérhető a piacon, akár 80 fokos előre menő vízhőmérséklettel. Amint említettük a lehetőséges végtelenek, ezért is olyan népszerű a hőszivattyús fűtés.

Amennyiben fűtés korszerűsítésen gondolkodik, a levegő- víz hőszivattyús rendszer megfelelő megoldás Önnek is. A rendszerek ára egészen 1 300 000 forinttól, 4 500 000 forintig terjedhet, itt már az ingatlanok nagyon nagy méretűek is lehetnek, akár 200m2-is. Egy ilyen méretű ingatlanhoz is van megfelelő készülék, megfelelő hatékonysággal.

A hőszivattyús fűtés választása a jövő választása, az Európai Uniós irány kifejezetten a hőszivattyú telepítést támogatja, ismerve a rendszer hatékonyságát, és előnyeit. A megfelelő készülék kiválasztásában keressen szakembert, így csalódásmentes lesz ingatlana hűtése- fűtése a következő évtizedben.
A legjobb márkák levegő- víz hőszivattyú kínálatunkból:futeskorszerusites-hoszivattyuval

Daikin hőszivattyúk,
Mitsubishi hőszivattyúk,
Midea hőszivattyúk,
Fujitsu hőszivattyú,
Toshiba hőszivattyú,
Hitachi hőszivattyú,
LG hőszivattyú,
Gree hőszivattyú,
Panasonic hőszivattyú.

A kínálatunk csak a legmegbízhatóbb márkákat tartalmazza, ezen gyártók valódi gyártók, nem más gyártók termékeit matricázzák fel. Ez egy fontos szempont termékválasztáskor. Minden esetben kérje szakértőink tanácsát hőszivattyú választásban, és hőszivattyú telepítéskor.
Fűtéskorszerűsítés hőszivattyúval, Önnek a legjobb feltételekkel rövid határidővel, csak a hoszivattyu-24.hu webáruháznál. Keressenek bizalommal minket, az ország legnagyobb hőszivattyú kínálatával rendelkezünk.

Vissza a tetejére