Skip to content

Daikin hőszivattyúk

Daikin Levegő víz hőszivattyúk.

A Daikin hőszivattyúk a kényelem oázisát hozzák minden otthonba, és kellemesen meleg otthont biztosítanak. A Daikin hőszivattyúi fejlett technológiával és számos intelligens funkcióval többet kínálnak, mint pusztán fűtést. Kiváló hőmérséklet szabályozást és levegőminőséget, költségmegtakarítás és elegáns, modern dizájnt. Függetlenül attól, hogy hol található otthona vagy vállalkozása, a Daikin Altherma hőszivattyúk tökéletes fűtési megoldást kínálnak az Ön számára. A Daikin Altherma hőszivattyúk modern sorozatok, amelyek optimális hőmérsékletet teremtenek otthona helyiségeiben és a legmagasabb kényelmet nyújtják. Padlófűtéssel, radiátorral vagy a kettő kombinációjával működnek. A Daikin hőszivattyúk még hidegebb időjárási körülmények között és hideg téli helyeken is a legmagasabb fűtési kényelmet biztosítják.

Daikin hőszivattyú típusok:Daikin hőszivattyú

Daikin Altherma 3
A Daikin Altherma 3 alacsony hőmérsékletű hőszivattyú egy modern egységben, Bluevolution technológiával. Ideális választás alacsony energiafelhasználású és szinte nulla energiaigényű új épületekhez, új építésű házakhoz, lakásokhoz, passzív házakhoz.

Daikin hőszivattyú beépített HVM tárolóval
A Daikin Compact hőszivattyú alacsony hőmérsékletű, szabadon álló beltéri kompakt egység. Nagyon kis helyen is elhelyezhető. Ideális alacsony hőmérsékletű felhasználáshoz.

Daikin Altherma monoblokk
-25°C-os külső hőmérsékletig megbízhatóan működik, hatékonyan fagy ellen van kialakítva, ideális alacsony és közepes hőmérsékletű üzemeltetéshez.

A funkciók széles skálájával és a Daikin hőszivattyúk különböző sorozatai lehetővé teszik, hogy minden célra és épülettípushoz megtaláljuk a legjobb kombinációt, amely a leghatékonyabb fűtési energiát biztosítja. Természetesen nem csak fűtésre, de hűtésre is megfelelő választás a gyártó minden terméke. Arra is számíthat, hogy a Daikin hőszivattyúk olyan nagyon hideg telekre is alkalmasak, ahol a normál téli hőmérséklet 0°C alatt van. A Daikin hőszivattyúk hatékony használatot és könnyű telepítést tesznek lehetővé, függetlenül a helytől, az épület típusától és korától. Beépíthetők meglévő vízvezeték-rendszerekbe, vagy új ház építésekor is használhatók, ugyanakkor lehetővé teszik más fűtés rendszerekkel való integrációt is.

A Daikin hőszivattyúk egyszerű és rugalmas telepítést tesznek lehetővé. Gyúlékony gázok, olaj vagy egyéb veszélyes anyagok nélkül működnek, amelyek kockázatot jelentenének otthonában. Nincs szükség gázcsatlakozóra vagy üzemanyagtartályra sem. Biztonságos, tiszta és csendes készülékek, amelyek észrevétlenül működnek, és gondoskodnak az Ön kényelméről. Hagyja, hogy a Daikin hőszivattyú tökéletes légkört és kellemes hőmérsékletet biztosítson otthonában. A Daikin Altherma hőszivattyúk jellemzője a magas energiahatékonyság. A fejlett inverter technológiával a legmagasabb energiamegtakarítást biztosítják, a legtöbb készülék A+++ energia besorolással, és magas 5,2 SCOP értékkel választható. A készülék Japán minőség termék. A rendszer teljesen tiszta és biztonságos, otthonában csak a hőszivattyús rendszer beltéri egysége kerül beépítésre, amely viszonylag kicsi, tiszta és esztétikus. Rendkívül csendes. Amennyiben használati meleg víz készítésben is gondolkodik, a Daikin hőszivattyúk beépített HMV tárolóval is elérhetők. 230 és 260 literes tárolókkal.

Az otthoni szén-monoxid-mérgezés teljesen kizárt. A csendes működés is fontos funkció. A modern beltéri és kültéri egységek csendesebbek, így nem zavarják a kellemes lakókörnyezetet. Lehetővé teszik a kényelem szintjének a különböző területekhez és igényekhez való igazítását. Lehetővé teszik a meglévő fűtőforráshoz való csatlakozást és a fűtést egyszerre két területen is, padló- és radiátorfűtésen keresztül.

Egyszerűen bemutatjuk Önnek a levegő-víz hőszivattyú működését:daikin-altherma

 • A hőszivattyú kivonja a hőt a külső levegőből,
 • A hűtési- fűtési ciklusokban a freon gáz segítségével, a hűtőfolyadék átadja a hőt otthonunknak.
 • A hőleadóinkba, mint a radiátorok vagy padlófűtés, a fűtővízzel otthonunk teljes felületét hűthetjük fűthetjük.
 • A hőenergia átadása nagyon hatékony, hiszen 1 kW elektromos energia felhasználásával a hőszivattyú 3-5 kW hőt ad le otthonunk fűtésére. Ez százalékban kifejezve a külső levegőből nyert hő 66-80%-át jelenti megújuló energiaforrásnak.

A Daikin Altherma hőszivattyús rendszer megfelelő működéséhez szakszerű telepítést, indítást és beállításokat igényel. Szakképzett szerelőink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a hőszivattyúk telepítésében, így garantáljuk, hogy a szerelés szakszerű lesz és a rendszer optimálisan fog működni. A hőszivattyú hosszú élettartama alatt szerviztámogatást is kínálunk. A gyártó termékeire egy év telepítési garancia és három év teljes körű garancia érvényes.

A Daikin Altherma 3 hőszivattyú előnyei:

 • Az összes hidraulikus alkatrész beépítése szükségtelenné teszi harmadik féltől származó alkatrészeket,
 • A Daikin Altherma 3 hőszivattyú könnyű hozzáférést biztosít a nyomtatott áramköri laphoz és a hidraulikus alkatrészekhez,
 • A beépített kiegészítő fűtés további védelmet nyújt számunkra a fűtés során,
 • Használati meleg víz tartály és hőszivattyú kombinációja,
 • A nyomtatott áramköri lap és a hidraulikus alkatrészek a könnyű hozzáférés érdekében az előlapon találhatók,
 • A beépítésre alkalmas kis alaprajz 600×600 mm-es méretben gyakorlatilag minden helyiségbe jól illeszkedik,
 • Vannak 3, 6, 9 kW teljesítményű beépített kiegészítő fűtővel ellátott modellek, valamint kiegészítő fűtés nélküli modellek,
 • Minden hidraulikus alkatrészt tartalmaz,
 • A Daikin Altherma 3 hőszivattyú bárhonnan vezérelhető okostelefonon vagy számítógépen keresztül,
 • Az EHVZ-D6V(D9W) hőszivattyú belső egységei két fűtési zóna vezérlését teszik lehetővé.

A jelenleg is használható támogatások közül a H tarifa nagyon kedvelt választás, mivel a fűtési időszakban, 6 hónapra vonatkozóan féláron kaphatjuk az áramot a készülék üzemeltetéséhez. Az ehhez szükséges dokumentációt a munkatársaink állítják ki a telepítéskor. Hőszivattyú telepítéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal.

Vissza a tetejére