Skip to content

LG hőszivattyú

LG hőszivattyúk.

A hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerek tapasztalt szállítójaként, cégünk az LG megújuló energiát használó hőszivattyúk széles választékát kínálja ügyfeleinek. Mindegy, hogy monoblokk vagy split rendszerű hőszivattyút keres, a gyártó kínálata igen széles. Természetesen beépített HMV tárolóval szerelt hőszivattyúk is elérhetők az LG kínálatából. Az LG Therma V levegő-víz hőszivattyúk választásával teljesen megváltoztatjuk az energia felhasználásának irányát. A hőszivattyúk használata befolyásolja a szén-dioxid és egyéb, az éghajlatra ható anyagok kibocsátását. Az LG hőszivattyúkban található hűtőközeg szintén a környezet szempontjából optimális választás környezetünk védelmében. Mindez együtt teszi az LG Therma V hőszivattyúkat hatékonnyá, energiatakarékossá és környezetbaráttá. A levegő- víz hőszivattyúkkal meglévő fűtési rendszerünket is kiválthatjuk, de a régi használatával is lehetséges a telepítés. A gyártó termékeinek felhasználási területei:

 • padlófűtés
 • radiátoros fűtés
 • fan coil
 • felület fűtés
 • használati meleg víz készítés

Az LG levegő-víz hőszivattyú egy lépés ahhoz, hogy függetlenedjünk a nem megújuló energiaforrásoktól. A jövő a megújuló energiaforrásoké, mint a szél, a víz és a nap, és természetesen a levegő víz hőszivattyúké, amelyek felváltják a légkörre káros olaj-, földgáz-, szén- vagy fatüzelésű kályhákat. Előnyei: alacsony üzemeltetés, tiszta, csendes működés. A készülékek jogosultak H tarifa igénylésre is, amellyel az áram ára megfelezhető a fűtési időszakban.

LG osztott rendszerű hőszivattyú:lg-hoszivattyu

 • Rugalmas beépítés,
 • Fűtés, hűtés és használati meleg víz ellátás,
 • Akár -25 ℃ külső hőmérsékleten is üzembiztos,
 • Nincs fagyveszély,
 • A+++ energiaosztály,
 • A kilépő víz hőmérséklete akár 65 ℃,
 • 80 ℃ magas hőmérsékletű modell esetén,
 • Falra szerelhető hidroboxxal, és bővíthető HMV-re.

A Therma V Split hőszivattyús rendszerben a beltéri és a kültéri egységek el vannak választva. Mindkét egységet hűtőközegcső köti össze. A Therma V Split egy olyan hőszivattyú, amelyet fűtésre, hűtésre és használati meleg víz előállítására terveztek. Az ilyen típusú ötödik generációs hőszivattyúk alacsony hőmérsékleten is megőrzik a magas fűtési hatásfokot, ami a széles működési tartománnyal és a csökkentett zajszinttel kombinálva még szélesebb alkalmazási lehetőségeket ad. Kiegészíthető külön vásárolható HMV tárolóval. Megfelelő választás padló- felület fűtéshez, radiátoros rendszerekhez.

Jelenlegi kínálatunk a termékből:

 • LG HN091MR.NK5 / HU051MR U44
 • LG HN091MR.NK5 / HU071MR U44
 • LG HN091MR.NK5 / HU091MR U44

LG osztott rendszerű hőszivattyú beépített HMV tartállyal:

 • Fűtés, hűtés és használati meleg víz ellátás,
 • Beépített HMV tárolóval, akár 200 literes tartállyal.
 • A+++ energiaosztály,
 • Kilépő víz hőmérséklet akár 65 ℃,
 • Akár -25 ℃ külső hőmérsékleten is működik.

A Therma V Split hőszivattyúk integrált tartállyal ideális választás egy család használati meleg víz készítéshez, és mindemellett hűtésre, és fűtésre is megfelelő. Kompakt megoldás, nem igényel semmilyen plusz gépészeti kiegészítőt. A készülék 2 zónát is képes kezelni, padlófűtési kört, és radiátoros kört egyaránt. Ezek az All in One típusok minden gépészeti kiegészítőt tartalmaznak, így a magasabb ár ellenében nincs idegen alkatrész a rendszerben, csak a gyártó mérnökei által beépítettek. A legkedveltebb megoldás fűtés kiváltásra, egy az egyben minden egy készülékben. Jelenlegi kínálatunk a termékből:

 • LG HN0913T.NK0 / HU051MR U44
 • LG HN0913T.NK0 / HU071MR U44
 • LG HN0913T.NK0 / HU091MR U44

LG monoblokk hőszivattyú:

Az LG Monoblokk hőszivattyú egységei nem tartalmaznak kültéri hűtőközegcsöveket, így még könnyebben telepíthetők, akár klíma telepítő nélkül is, de szükséges glikollal való feltöltése a rendszernek. A készülék kedvelt választás alacsony hőmérsékletű igényhez. Leggyakrabban padlófűtéshez választjuk, mert egyszerű, és gyors a telepítése, azonnal beüzemelhető. A termék HMV tároló bővítésével használati meleg víz készítésre is megfelelő. Előnyei:lg-hoszivattyu

 • Egyszerű minden az egyben megoldás,
 • Kilépő víz hőmérséklet akár 65 ℃,
 • Akár -25 ℃ külső hőmérsékleten is működik,
 • Fűtés, hűtés és meleg víz ellátás plusz kiegészítők vásárlásával,
 • Energiaosztály A+++,
 • Zárt rendszer, nincs beltéri egység.

Jelenlegi kínálatunk a termékből:

Hőszivattyú egyenlő megtakarítás!
Egy családi házban egy LG levegő- víz hőszivattyú telepítése a megtakarítási folyamat kezdete. Ha ilyen módon fektet be ingatlana hűtésbe- fűtésbe, rövid időn belül kiadásai csökkentésre számíthat. Először is megtakarítja az gáz folyamatosan változó árát, amelyet általában a házak fűtésére használnak. Továbbá, igényelhet H tarifát készüléke üzemeltetéséhez, így 6 hónapig féláron vásárolhatja meg az áramot a szolgáltatójától. Ezenkívül az intelligens hőkezelési rendszer megóvja a tulajdonosokat az energiapazarlástól. A téli fagyok idején a hőszivattyús fűtés hatékonyan fűti az épületet, nyáron pedig megfelelő választás ingatlanunk hűtésre is, így teljes körű megoldást nyújt minden ingatlanban. A hőszivattyú lehetővé teszi a munkaciklus programozását is, csökkentve a hőmérsékletet, amikor senki nincs otthon, hogy ne fűtse fel az üres helyiségeket. Ez a néhány egyszerű eljárás gyorsan jelentős megtakarítást eredményez.

Az LG Therma V hőszivattyú környezetbarát választás!
A levegő -víz hőszivattyú egyben lépést jelent mindannyiunk által belélegzett levegő minőségének javítása felé, valamint a nem megújuló energiaforrásoktól való függetlenedés felé. Az olaj-, földgáz-, szén- vagy fakemencék a föld erőforrásainak folyamatos kiaknázásához kapcsolódnak. Ráadásul, ezeknek az üzemanyagoknak egy része végül elfogy. Ezért a jövő a megújuló energiaforrásoké, mint a szél, a víz és a nap és a hőszivattyú. Az LG Therma V levegő -víz hőszivattyúk kiválasztásával teljesen megváltoztatjuk a megújuló energia felhasználásának arányát. A légkondicionálásra felhasznált villamos energia akár 75%-a származhat szélerőművekből, napelemekből vagy vízerőművekből. Ez hatással van a szén-dioxid és más éghajlati hatást befolyásoló anyagok kibocsátására is. Az LG hőszivattyúkban található hűtőközeg szintén a környezet szempontjából optimális megoldásokon végzett munka eredménye.

Ingyenes kényelem!
A megtakarítás és a környezetbarát megoldások a legfontosabbak, de nem szabad megfeledkezni a levegő -víz hőszivattyú kiválasztásával járó kényelemről sem. Ennek a telepítésnek köszönhetően elfelejtik az olyan feladatokat, mint az fatüzelés ellátása, valamint a hőmérséklet és a felhasznált tüzelőanyag mennyiségének állandó ellenőrzése, az LG hőszivattyúk online szabályozhatók, ellenőrizhető fogyasztással. A Therma V-ben az intuitív kezelőpanel segítségével nem csak az aktuális beállításokat lehet korrigálni, hanem a hőszivattyú működését az egész hétre programozhatja.

Az LG Smart ThinQ kéznél van, bárhol is van!

A mobil alkalmazások, és applikációk nélkülözhetetlen eszközökké váltak, amelyek hatékonyan támogatják a hőszivattyú berendezések megtervezését és az ehhez megfelelő eszközök kiválasztását. Tökéletes megoldások a végfelhasználók számára is, lehetővé téve számukra a hőszivattyús berendezésük vezérlését, sőt az épületek összes rendszerének, akár klímaberendezések távvezérlését és felügyeletét is. Függetlenül attól, hogy éppen hol vagyunk a földön. A légkondicionáló okostelefonnal és mobilalkalmazással történő vezérlése régóta az LG márka szabványa. Az LG készülékek legújabb modelljei Wi-Fi kommunikációs modullal vannak felszerelve, amely lehetővé teszi tetszőleges számú légkondicionáló egyszerű és kényelmes vezérlését az interneten keresztül, valamint az intuitív ThinQ alkalmazást, amely immár magyar nyelven is elérhető iOS-re és Androidra. A ThinQ LG mobilalkalmazásnak köszönhetően információt kapunk az adott helyiség aktuális hőmérsékletéről, a világ bármely pontjáról be- vagy kikapcsolhatjuk a hőszivattyút, illetve adott hőmérsékletre hűthetjük vagy melegíthetjük a helyiség levegőjét, és természetesen a használati meleg víz hőmérsékletét is szabályozhatjuk. Az LG ThinQ alkalmazás lehetővé teszi a hőszivattyúk aktuális működési állapotának ellenőrzését is, valamint lehetővé teszi az eszközök energia fogyasztásának hatékony kezelését. Ezt megtehetjük például úgy, hogy a heti beosztást igazítjuk, a klíma működését életmódunkhoz és a napközbeni, fűtött helyiségekben eltöltött időhöz igazítjuk. Az LG alkalmazás lehetővé teszi, hogy minden családtag egyéni hőmérséklet- és légáramlási beállításokat válasszon, amelyeket elmenthet az alkalmazásában, hogy bármikor gyorsan és hatékonyan aktiválódhasson.

A ThinQ alkalmazás segítséget jelenthet a szerelőknek, klímaszervizeseknek, mint a hétköznapi felhasználóknak. A meghibásodásról, például SMS-ben történő tájékoztatás funkciónak köszönhetően a klímaszerviz technikus részletes tájékoztatást kap a hibáról, ami nagyban megkönnyíti és felgyorsítja a hiba elhárítását. Az LG évek óta használja ezt a funkciót, és SMS-szolgáltatáson keresztül hibakódokat ad a klímaberendezések szerelőinek és szerviztechnikusainak, e maga az online felügyelet alapja. A legújabb ThinQ alkalmazásban megtalálják a Smart Diagnosis funkciót is, mellyel távolról diagnosztizálhatják a klímarendszer megfelelő működését és ellenőrizhetik az ezzel kapcsolatos problémákat.
Előnye, hogy egy egyszerű módszer a készülék működési állapotának diagnosztizálására, és az energiamegtakarítás nyomon követésére, az üzemállapotra, és az energiafogyasztásra vonatkozó alapadatok szabályozásával az eszköz karbantartásának képességével, ami befolyásolja annak hatékonyságát és hosszabb élettartamát. Az eszköz jobb megértése, az üzemállapot és egyéb szükséges adatok optimális szabályozásának köszönhetően a problémák gyorsabb diagnosztizálása a készülék jelenlegi és korábbi működési paramétereinek összehasonlítása révén a rendszerparaméterek megőrzése és a telepítési hibák csökkentése az üzemállapot hatékonyabb ellenőrzésének köszönhetően.
Kétségtelen, hogy a mobilalkalmazás rendkívül kényelmes és hatékony megoldás, amely lehetővé teszi a légkondicionáló távvezérlését és felügyeletét egyéni és kereskedelmi felhasználók, valamint a HVAC iparág professzionális szerelői és szerviztechnikusai számára. Az ilyen típusú legújabb megoldások jelentősen megkönnyítik az egyes rendszerek tervezését, megvalósítását és vezérlését a világ bármely pontjáról. Mindössze egy okostelefonra vagy táblagépre, megfelelő szoftverre és internet-hozzáférésre van szüksége. Amennyiben LG hőszivattyú telepítésen gondolkodik, kérem kérje ki véleményünket is.

Vissza a tetejére
Válassza ki a megjeleníteni kívánt mezőket. Mások rejtve maradnak. Húzással rendezheti át a sorrendet.
 • Kép
 • Cikkszám
 • Ár
 • Kosárba teszem
 • Leírás
 • Tartalom
 • További információk
Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás