Skip to content

Panasonic hőszivattyú

Panasonic hőszivattyú.

A Panasonic Aquarea hőszivattyúk kínálata a felhasználók legmagasabb követelményeinek megfelelő termékek sorát tartalmazza. A Panasonic hőszivattyúk nem csak új és korszerűsített épületek fűtési rendszere lehet, de megfelelő választás régi radiátoros házak fűtéskorszerűsítésére is. Üzemeltethető régi cirkó és más fűtő rendszerekkel.  Ez egy alacsony energiaigényű rendszer, amely ideális hőmérsékletet biztosít a házban télen és nyáron, továbbá, használati meleg víz készítésre is megfelelő, még rendkívül alacsony külső hőmérsékleten is. A hőszivattyús technológia a környezetből nyert energián alapul, így a rendszer rendkívül hatékony és olcsón működtethető. Az Aquarea hőszivattyúnak köszönhetően a hőenergia akár 80%-a a légköri levegőből nyerhető ki, ez a hőszivattyús fűtés igazi előnye más fűtésrendszerekkel szemben. Az Aquarea hőszivattyúk a környezeti hőt vonják el, és ezt felhasználja a használati meleg víz készítéshez, továbbá, helységeink fűtéshez és akár otthonának hűtésére is. A hőszivattyú jelenleg a leghatékonyabb és legkörnyezetbarátabb fűtési lehetőség a piacon.

A Panasonic hőszivattyúk jelenlegi kínálata:panasonic-hoszivattyu

A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúk hatékony és gazdaságos működésének kulcsa a szakszerűen elvégzett szerelés. Cégünk minden ügyfelet egyénileg keres meg, átfogó szolgáltatásokat nyújtva, az igények kezdeti elemzésétől az optimális készülék megfelelő kiválasztásán át a Panasonic hőszivattyúk professzionális telepítéséig. Szolgáltatásainkat Magyarország egész területén nyújtjuk. A Panasonic T-CAP hőszivattyúk garantálják a hőkomfortot rendkívül alacsony hőmérsékleten is. Ideális megoldás radiátorok vagy padlófűtés üzemeltetésre. Működhet önállóan vagy meglévő olaj- vagy gázkazánnal együtt is bivalens rendszerként. Valamennyi Panasonic Aquarea hőszivattyú napelemmel is csatlakoztatható. A széles, 9-16 kW teljesítménytartománynak köszönhetően a rendszer optimálisan illeszthető az adott épület igényeihez.

Panasonic levegő-víz hőszivattyú működési elve:
A Panasonic Aquarea hőszivattyú rendkívül hatékony és csendes ventilátorral vonja el a hőt kültérről, majd egy forgókompresszort használó hőcserélőrbe továbbítja. A levegőből nyert hő felmelegíti a fűtési rendszerben keringő vizet. Tekintettel arra, hogy ez a készülék hőt von el és nem hőt termel, ez elegendő az alacsony energiafogyasztáshoz, ez jelentős költségmegtakarítást jelent, miközben többszörösen több hőt nyer. A Panasonic levegő-víz hőszivattyú az egyik legolcsóbb módja otthona fűtésének. A Panasonic nemcsak a készülékek hatékonyságát, csendes működését, de a modern kialakításának is nagy jelentőséget tulajdonít. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk használói a készülékek sok éves problémamentes működésére számíthatnak, gyakori szervizelés nélkül. A vállalat már a tervezési szakaszban igényes teszteket végez a rendszerek teljesítményének és megbízhatóságának ellenőrzésére.

A Panasonic Aquarea hőszivattyú lehetővé teszi a fűtési költségek csökkentését az épületek hagyományos fűtési rendszereihez képest. Jelenleg a hőszivattyú a legolcsóbb fűtési mód a fosszilis tüzelőanyag alapú forrásokhoz és az elektromos fűtéshez képest. Mivel itt van SCOP mutató, a régi rendszereknek nincs. Változtassa meg bátran otthona fűtési rendszerét, és élvezze a karbantartást nem igénylő készülékek hatékonyságát, nem csak fűtéskor. A hőszivattyús fűtés a régi cirkókkal ellentétben hűtésre is megfelelők! A hőszivattyú a gazdasági előnyök mellett hatással van a károsanyag-kibocsátás csökkentésére és a környezetvédelemre is. A hőszivattyúk különösen az alacsony, egészségre veszélyes káros anyag kibocsátás csökkentésében fejtik ki pozitív hatásukat.

panasonic-aquarea-hoszivattyuAz Aquarea T-CAP sorozat a fűtési rendszerek új generációja, megújuló energiaforrás, azaz környezeti hőt használ fel a működéshez, és folyadákot a hő átadáshoz. A sorozat hőszivattyúit épületek helyiségeinek fűtésére vagy hűtésére, valamint meleg víz előállítására tervezték. Ezek hatékony és energiatakarékos készülékek, melyeket magas szezonális hatásfok jellemzi, általában A+++ besorolással.

Tökéletes hőmérsékletet biztosítanak a szobákban, még szélsőséges külső hőmérséklet esetén is, akár -28 fokon is. A Panasonic T-CAP hőszivattyú egy környezetbarát eszköz, amely az innovatív fűtési rendszerek élvonalába tartozik. Javítja az energiahatékonyságot, és egyben leegyszerűsíti és csökkenti a telepítési költségeket. Az Aquarea sorozatból elérhető egységek széles választéka lehetővé teszi az optimális megoldás kiválasztását otthona számára méretétől és igényeitől függetlenül.

Nagy alapterületű épületekben alkalmazzák, akár társasházaknak is megfelelő választás. Kaszkád kötésben 8 készülék is üzemeltethető egyszerre, akár 100m2 feletti lakásokkal is. Az ebbe a sorozatba tartozó készülékek teljesen helyettesíthetik a régi gáz- vagy olajkazánokat, padlófűtést használó új épületekben pedig alacsony hőmérsékletű radiátorokat. A nagy hatásfoknak köszönhetően magas energiamegtakarítást garantál. A T-CAP sorozat akár 60°C-ra képes vizet melegíteni, így jó választás lehet otthonfelújításkor. Telepítésük lehetővé teszi a helyiségek és a használati víz fűtéséhez szükséges energia beszerzési költségeinek jelentős csökkentését a hőkomfort csökkentése nélkül. Akár több zóna használatára is van lehetőség, egy rendszeren belül. Mint padló, radiátor és HMV zónák.

A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyút úgy tervezték, hogy legzordabb kültéri körülmények között is működjön, amely lehetővé teszi a természetes energia visszanyerését akár a északi országok területéről is. A hőszivattyús fűtés használata remek költségmegtakarítási lehetőség, amely a hagyományos elektromos fűtéshez képest lényegesen hatékonyabb. Bár a kezdeti beruházási ráfordítás viszonylag magas, a későbbi működési költségek azonban sokkal alacsonyabbak. Különösen nagy megtakarítás érhető el az elektromos fűtőtestekkel vagy olajtüzelésű kazánokkal összehasonlítva. Amennyiben Panasonic hőszivattyú telepítését tervezi, kérje ki szakértőink véleményét.

Vissza a tetejére
Válassza ki a megjeleníteni kívánt mezőket. Mások rejtve maradnak. Húzással rendezheti át a sorrendet.
  • Kép
  • Cikkszám
  • Ár
  • Kosárba teszem
  • Leírás
  • Tartalom
  • További információk
Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás