Skip to content

Midea hőszivattyú

Midea hőszivattyú.

A Midea klímaberendezések és hőszivattyúk a legdinamikusabban fejlődő kínálattal rendelkeznek a klíma piacon. A Midea termékei azonnal felismerhetők a fűtés- és klímatechnikai piacon, magas hatékonyságuk, és vonzó áruk miatt.

A gyártó ár- érték arányban a legmegfizethetőbb brand hűtés és fűtéstechnikában.midea-hoszivattyu
A Midea hőszivattyú egységek az innovatív technológiát, a tökéletes dizájnt, kiváló minőséget és a környezetbarát megoldásokat ötvözik. Sokoldalú alkalmazási körük lehetővé teszi ezeknek az egységeknek lakásokba és házakba, valamint nagyobb kereskedelmi létesítményekbe való beépítését, akár üzletek, éttermek, irodaházak, szállodák, ipari és logisztikai létesítmények és sok más.
A klímaberendezések és hőszivattyúk, ma már a leghatékonyabb fűtési rendszerként tartják számon, és felszerelhetők használati meleg víz tárolóval is, amely biztosítja az ingatlanban a használati meleg vizet is.

A Midea M-Thermal hőszivattyúk olyan energiatakarékos megoldást jelentenek, amely lehetővé teszik a helyiségek átfogó fűtését vagy hűtését, valamint használati meleg víz készítését gazdaságos üzemeltetés mellett.
Elérhető Midea hőszivattyú kínálat a piacon:

 • Midea monoblokk hőszivattyú,
  Alacsony hőmérsékletű hőszivattyú, padlófűtés, és radiátoros fűtéshez ajánlott,
 • Midea osztott rendszerű hőszivattyú,                                                                                                                                                 Alacsony hőmérsékletű hőszivattyú, padlófűtés, és radiátoros fűtéshez ajánlott, bővíthető HVM tárolóval,
 • Midea osztott rendszerű hőszivattyú beépített HVM tárolóval,                                                                                                     Alacsony hőmérsékletű hőszivattyú, padlófűtés, és radiátoros fűtéshez ajánlott, beépített HVM tárolóval.

A csak egy ventilátorral rendelkező kültéri egységek, csökkentik a kibocsátott zajszintet, miközben fenntartja a magas költséghatékonyságot, akár 4 kW és 16 kW közötti teljesítményű változatokban is elérhetők. A Midea monoblokk hőszivattyúk a legerősebb egységek, amelyek teljesítménye 4 kW-tól 30 kW-ig terjedhet. Ennek köszönhetően könnyen hozzáigazíthatók annak az épületnek a különféle igényeihez, amelyben használni kívánják.

Midea hőszivattyúk vezetékes vezérlővel.
A Midea M-Thermal hőszivattyúk alapfelszereltségként vezetékes vezérlővel vannak felszerelve, magyar nyelvű menüvel, amelyen keresztül a készülék és a teljes fűtési rendszer működése szabályozható. A telepítés során be kell állítani a készülék beállításait és paramétereit, hogy azok igazodjanak a telepítés követelményeihez és jellemzőihez, az éghajlati viszonyokhoz és a végfelhasználói preferenciákhoz. A megfelelő beállítások elérhetőek és programozhatók a vezetékes vezérlőben vagy az okostelefon alkalmazásban

A Midea levegő-víz hőszivattyú nagyobb energiamegtakarítást biztosít, mint a levegő-levegő hőszivattyú, ugyanakkor a levegő-víz hőszivattyú olcsóbb és kevesebb helyet foglal, mint a geotermikus fűtés. Levegő-víz hőszivattyúval általában 65-70% körüli fűtési költséget takarít meg az elektromos fűtéshez képest. A Midea levegő-víz hőszivattyú a külső levegőből nyeri ki az energiát, akárcsak a levegő-levegő hőszivattyú. Ez azt jelenti, hogy a rendszer hatékonysága a külső hőmérséklettől függ. Nagyon hideg napokon a hőszivattyú kiegészítő fűtést használ, így nem kell attól tartania, hogy otthonában elveszik a meleg víz. A legtöbb levegő-víz hőszivattyú freon gázt használ a beltéri és kültéri egységek között, de vannak olyan megoldások is, ahol a gázrendszer már gyárilag be van építve, és víz vagy fagyálló folyadék folyik a beltéri és a kültéri egységek között, ezek a monoblokk hőszivattyúk.

A Midea hőszivattyúk nagyon megbízható készülékek, a csúcskategóriás hőszivattyúk szinte minden tulajdonságával rendelkeznek. Rendelkeznek a neves KeyMark tanúsítvánnyal is – ez azt jelenti, hogy megfelelnek az Európai Parlament irányelvének szigorú követelményeinek.
Midea hőszivattyú tulajdonságok:

 • Nagy hatásfokú fűtési rendszer, magas energiahatékonysági szinttel A+++,
 • Maximum SCOP érték 5.2,midea-hoszivattyu
 • Garancia a stabil meleg vízellátásra, akár külső hőmérséklet 25°Cnál is,
 • Maximális előremenő vízhőmérséklet 65°C,
 • Egy ventilátor használata magas hatékonyságot biztosít alacsonyabb zajszinttel,
 • USB bemenet a kényelmes programfrissítéshez és paraméter beállításhoz,
 • Dupla vezérlési zóna,
 • Smart Grid funkció, amely alacsony üzemeltetési költségeket biztosít Önnek,
 • Fűtési görbe funkcióval,
 • Időjárásfüggő működéssel, klíma korrelációval az abszolút komfort érdekében,
 • Vezetékes vezérlő magyar nyelvű menüvel,
 • Beépített Wifi modullal és hőmérséklet érzékelővel,
 • MSmartLife okostelefonos alkalmazás,
 • Fogyasztási és energiagazdálkodási statisztikák.

A Midea hőszivattyúk fűtőteljesítménye a környezeti hőmérséklet csökkenésével csökkenhet. Az M-Thermal Mono és Split egységei plusz elektromos fűtőbetéttel is felszerelhetők, hogy további fűtőteljesítményt biztosítsanak, nagyon hideg időben a tartalék elektromos fűtőbetét a hőszivattyú meghibásodása esetén is tartalékként szolgál, illetve télen a kültéri vízvezeték fagyvédelmét szolgálja.
A hőszivattyú típusától függően a megfelelő fűtőelem a következő teljesítményekben kerül beépítésre:
• M-Thermal Split, teljesítmény 4-6 kW 3 kW fűtőbetéttel,
• M-Thermal Split, teljesítmény 8-16 kW 9 kW fűtőbetéttel,
• M- Thermal Mono 1-fázisú 4-16kW 3 kW-os fűtőbetéttel,
• M-Thermal Mono 3-fázisú 12-16kW 9 kW-os fűtőbetéttel.

Mik a Midea hőszivattyúk előnyei?
A Midea hőszivattyúkat típustól és modelltől függetlenül magas fűtési hatásfok jellemzi, amely -25 Celsius-fok hőmérsékletet tart fenn, ami tökéletessé teszi őket klímánkhoz. A benne használt hűtőközeg R32. Ezenkívül ezek a szivattyúk további elektromos fűtőberendezésekkel is fel vannak szerelve, amelyek teljesítménye 3-9 kW. A Midea hőszivattyúk a Smart Life mobilalkalmazással vezérelhetők.
A beépített HMV tárolóval felszerelt hőszivattyúk esetében ennek a márkának a fűtőegységeinek előnye, hogy automatikus fertőtlenítő funkcióval vannak ellátva. Az általuk felmelegített víz maximum 65 Celsius-fokot érhet el.

A Midea egy nemzetközi vállalat, amely 32 gyártóüzemmel rendelkezik szerte a világon, és 50 éves tapasztalattal rendelkezik a fűtésiparban. Az általa kínált hőszivattyúk M-Thermal néven érhetők el a piacon, és mind a családi házak tulajdonosainak, mind a cégeknek szólnak. Sikeresen kombinálhatók más berendezésekkel, így egy teljesen ökológiai fűtési megoldás jön létre, amelyet alacsony üzemeltetési költségek is jellemeznek. Minden Midea hőszivattyúra 5 év garancia vonatkozik, ami megnyugtató a vásárlónak, mivel a legtöbb gyártónál a garancia idő csupán 3 év. Keresse bizalommal cégünket Midea hőszivattyú telepítéssel kapcsolatban

Vissza a tetejére