Skip to content

Hitachi hőszivattyúk

Hitachi hőszivattyúk.

Hitachi levegő-víz hőszivattyúk széles kínálata webáruházban, az Ön igényeihez mérten, magas minőségben. A Hitachi hőszivattyúk számos előnnyel járnak, melyek között kiemelkedő a gazdaságos, és hatékony üzemeltetés. Ezért nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A különböző gyártók hőszivattyúi között azonban nem egyszerű a választás, hiszen a gyártók egymással versenyezve állítják elő az innovatívabbnál innovatívabb termékeket. Most a Hitachi levegő-víz hőszivattyúkat mutatjuk be, hogy minden információval rendelkezzen az ön számára leginkább megfelelő hőszivattyú kiválasztásához. A márka eredeti Japán gyártó, a megbízhatóság, és magas minőség mintapéldája.

hitachi-hoszivattyu

A Hitachi, Japán cég az éghajlatváltozásra reagálva kezdte el fejleszteni hőszivattyúkat, majd tökéletesítette levegő-víz hőszivattyús megoldását. A Hitachi hőszivattyú termékcsaládja Yutaki néven került forgalomba, mely teljes mértékben támogatja a környezettudatos fűtést. A cég számára kiemelten fontos a fosszilis tüzelőanyagok használatának visszaszorítása, hogy minél kevesebb szennyezőanyag jusson a levegőbe. A Hitachi Yutaki termékek A++, illetve A+++ energiaosztályba sorolhatók. Kialakításuk során az elsődleges szempontok között szerepelt a gyors telepíthetőség és egyszerű üzembe helyezés. A gyártó kiemelt figyelmet fordított a magas minőségű külső és belső alkatrészek alkalmazására, mely hozzájárul a zajszint minimálisra csökkentéséhez is. A Hitachi Yutaki termékek használata mellett nem kell aggódnia a zavaró zúgás miatt, hiszen észrevehetetlenül biztosítják a megfelelő hőcserét a külső és belső egység között.

Hitachi Yutaki hőszivattyúk:hitachi-hoszivattyu

A levegő-víz hőszivattyúk működési elve, így a Hitachi hőszivattyúké is a környezeti hő elvonásán, felhasználásán alapul. A levegő-víz hőszivattyúk kifejezetten alacsony kültéri hőmérséklet esetén is képesek a külső levegőből kinyerni a hőt és átadni a beltéri egységnek. Így akár -25 fokon sem romlik a hatékonyságuk, kiválóan képesek fűteni a lakást, illetve házat. Mindezt teszik úgy, hogy a kültéri levegőből kinyert hő felmelegíti a hőcserélőben keringő gázt. A gázt ezt követően a kompresszor összenyomja, mely felmelegszik és átadódik a központi fűtésben helyet foglaló víznek. Ennek köszönhetően pedig a hő bejut a fűteni kívánt helyiségbe. A levegő-víz hőszivattyúk, így a Hitachi hőszivattyúk is monoblokkos szerkezetűek. A kültéri egység, a hőleadó, a kompresszor és a párologtató biztosítja a magas hatékonysággal működő hőcserét. A hőcsere mindkét irányba működik, azaz télen kiválóan fűthető a lakás, míg nyáron hűthetjük beltéri helységeinket.

A Hitachi Yutaki levegő-víz hőszivattyúk kifejezetten háztartások számára készültek. Kialakításuk elegáns, valamint a Japán precizitás jellemzi őket. Ha alacsony költségekkel szeretné biztosítani otthonában a kívánt hőmérsékletet, és emellett fontos önnek a környezetbarát megoldás, akkor a Hitachi hőszivattyúkban nem fog csalódni! A Hitachi Yutaki hőszivattyúk LCD kijelzővel és termosztáttal rendelkező vezérlővel vannak ellátva, így teljes mértékben programozhatók a termékek. A Hi-Kumo alkalmazások lehetővé teszik, hogy távolról szabályozza otthona hőmérsékletét, így akár a munkából hazamenet bekapcsolhatja a készüléket, hogy mire hazaér, otthonában kellemes meleg fogadhassa. A Yutaki hőszivattyúk zajszintje 37 dB körül alakul, a különböző termékek eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek.

Ha otthona hűtése, illetve fűtése számára keres gazdaságos, környezetbarát és hatékony megoldást, akkor a Hitachi termékekkel nem lőhet mellé: ha levegő-víz alapú hőszivattyút választ, akkor biztos lehet benne, hogy megtette az első lépést a globális felmelegedés felgyorsításának elkerülése érdekében. Emellett a magas rezsiszámla miatt sem kell aggódnia és otthonában mindig az ön által meghatározott, kellemes hőmérséklet fog uralkodni. A letisztult design, az LCD kijelző, a távvezérlés pedig teljes mértékben az ön kényelmét szolgálják! Kínálatunkban számos Hitachi Yutaki hőszivattyút talál, melyekre kattintva megtekintheti egyedi tulajdonságaikat. Kattintson ide és tekintse meg Hitachi termékeinket! Ha kérdése adódott a hőszivattyúkkal kapcsolatban, akkor ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségein egyikén!

Hitachi egyedi fejlesztései mint a Hitachi Yutaki S 80 kimagasló készülékek a piaci kínálatból. Ez a hőszivattyú 80 fokos előre menő vizet képes előállítani, ami megfelelő megoldás olyan régi radiátoros rendszerekhez, ahol magas hőmérsékletű vízre van szükség. A Yutaki S80 előnyei:

 • Használati meleg víz és lakásfűtés,
 • -25°C külső hőmérsékletig használható,
 • Két fűtőkör vezérlése,
 • A piacon az egyik legjobb SCOP-val rendelkezik,
 • Beépített Smart Cascade rendszer az évszakhoz igazodó kivételes energiamegtakarítással,
 • Állandó fűtési teljesítmény -20°C-ig,
 • Rozsdamentes acélból készült, dedikált 200 l-es és 260 l-es meleg víz tartályokkal,
 • Automatikus időjárás szabályozás,
 • Funkció, amely megakadályozza a legionella baktériumok szaporodását,
 • Energiahatékonysági osztály A+++,
 • Teljesítmény: 11 kW, 14 kW és 16 kW,
 • Könnyen telepíthető, használható és szervizelhető,
 • Beépített tágulási tartály,
 • A távvezérlés mobil eszközökről is lehetséges.

Ha otthona vagy más létesítmény fűtéskorszerűsítését tervezi, érdemes beruházni egy jól bevált Hitachi levegő-víz hőszivattyúba, amellyel a hidegebb évszakokban is a vízvezetékekben lévő vizet és a helyiség levegőjét melegítik. Ezenkívül nyáron elvezeti a hőt a helyiségből, megfelelő légkondicionálást biztosítva. A gyártáshoz felhasznált kiváló minőségű anyagoknak és a gondosan kidolgozott technológiának köszönhetően a japán márka fűtőberendezései hosszú évekig megbízhatóan szolgálnak. Ez az egyik oka annak, hogy a Hitachi hőszivattyúkkal kapcsolatos vélemények nagyon pozitívak, és nincs hiány elégedett vásárlókban, sokan döntenek, úgy hogy megvásárolják ezeket a modelleket. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg széles kínálatunkkal, majd adjon le rendeléseket. Hitachi hőszivattyú telepítéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal.

Vissza a tetejére
Válassza ki a megjeleníteni kívánt mezőket. Mások rejtve maradnak. Húzással rendezheti át a sorrendet.
 • Kép
 • Cikkszám
 • Ár
 • Kosárba teszem
 • Leírás
 • Tartalom
 • További információk
Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás