Skip to content

Toshiba hőszivattyú

Toshiba hőszivattyúk.

A Toshiba Estia hőszivattyú egy fejlett, modern fűtési és hűtési rendszer, amely jelentős energiamegtakarítást biztosít, miközben kíméli a környezetet, és lehetőséget biztosít akár otthonunk hűtésre, és használati meleg víz készítésre is. A Toshiba Estia kínálata, minden ingatlan igényéhez megfelelően elérhető. A Toshiba Estia 6-os sorozatú hőszivattyúkat az Unióban gyártják, ami azt jelenti, hogy nagyon jó szolgáltatási lehetőségekkel rendelkezik, azonnali alkatrészellátással. A Toshiba ESTIA levegő-víz hőszivattyúi tökéletes kompakt megoldást jelentenek a megfelelő hőmérséklet biztosításához otthonában. Más gyártók készülékeihez képest kivételesen halk és gazdaságos megoldás, ami a hosszú távú üzemeltetést sokkal gazdaságosabbá teszi. A termék igazi Japán termék, magas minőségben, és hatékonysággal.
Az Európai Unió kötelezettségvállalása, hogy 2025-ig 20%-kal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, oda vezetett, hogy a hő- és melegvíz-termelést e cél elérésének egyik legjobb eszközeként tekintik a hőszivattyúkat. A levegő víz hőszivattyúk megújuló energiaforrásként ideális megoldást jelentenek a melegebb hónapokban a helyiségek fűtésére, meleg víz előállítására és hűtésére mindezt úgy, hogy közben kímélik a környezetet és jelentős energiamegtakarítást biztosítanak a végfelhasználó számára. A készülékek fenntartási költsége igen kedvező.

A Toshiba Estia hőszivattyúk kínálata:toshiba-hoszivattyu

Toshiba All in One hőszivattyú beépített HMV tárolóval,
Hűtésre-fűtésre, használati meleg víz készítéshez, 210 literes tartállyal.

Toshiba Osztott rendszerű split hőszivattyú.
Ideális hűtésre-fűtésre, HMV tárolóval is bővíthető.

A Toshiba Estia hőszivattyúk 4,5 -16 kW-ig elérhetők.
Az 1 és 3 fázisú készülék minden ingatlanban ideálisak.

A Toshiba hőszivattyúk mind a kis és nagy teljesítményűek, kiemelkedő teljesítményt nyújtanak még akkor is, ha a külső hőmérséklet nagyon alacsony. Az új technológia lehetővé teszi, hogy az ESTIA egységek nagyobb energiamegtakarítást kínáljanak a hőszivattyú piacon kínált egyik legjobb részterhelési szint mellett. Végső működési tartománya a hőszivattyúknak – 25 fok. A készülék SCOP értéke még – 15 fokon elérhető, hatékonysága nem csökken. A Toshiba inverteres technológiája a fűtési és hűtési teljesítmény folyamatos beállításával, valamint a kompresszor fordulatszámának igény szerinti beállításával a pontos beállított hőmérsékleten tartja a beltéri környezetet, a legkisebb veszteség nélkül.

A Toshiba hőszivattyú hidraulikus modulja fejlett vízhőmérséklet-szabályozást biztosít, hogy optimális elosztást biztosítson bármilyen típusú eszközhöz. Az Estia egy, vagy két zóna fűtését és hűtését, valamint használati meleg víz előállítását is biztosíthatja. A plusz elektromos fűtőbetét 3, 6 vagy 9 kW-os lehet, amely további támogatást nyújt a meleg víz előállításához extrém körülmények között.
A Toshiba hőszivattyúk +65 fokos előremenő vizet biztosítanak otthonában. A 8, 11 és 14 kW-os modellek -25 °C-ig hatékonyak a gőzbefecskendezéses dupla forgó kompresszornak köszönhetően. Akár 65 °C-os vizet is képesek melegíteni fűtőelemek használata nélkül. Ezért ideálisak radiátoros vagy vegyes beépítésű házakhoz is. Kompatibilis meglévő fűtési rendszerekkel is, bivalens rendszerben.

A Toshiba Estia hőszivattyút úgy tervezték, hogy kategóriájában a legjobb teljesítményt és energiamegtakarítást biztosítsa a melegvíz-előállítás során egész évben. A széles működési tartománynak, a nagy ventilátor statikus nyomásnak és a csendes működésnek köszönhetően ez a vonal nagyon rugalmas helyiségen belüli telepítést tesz lehetővé. A Toshiba hőszivattyúk új építési projektekben és felújított ingatlanokban is egyaránt használható. Az Estia levegő-víz hőszivattyús rendszer különféle típusú fűtési megoldásokhoz használható, beleértve a meglévő padlófűtést, alacsony hőmérsékletű radiátorokat és fan coil egységeket is.
A mennyiben Toshiba All in One hőszivattyút telepít otthonába, akkor a beépített használati meleg víz tároló a beltéri egységben 210 literes.
A hagyományos gáz- vagy szilárd tüzelésű kazánokkal már felszerelt meglévő épületekben is van lehetőség Toshiba Estia levegő-víz hőszivattyús rendszerek csatlakoztatására az egész éves fűtési igények kielégítésére. A kazán ezután tartalék hőforrásként használható a leghidegebb napokon, ez a bivalens rendszer előnye, megadott hőmérséklet alatt a régi rendszer lesz a szolgáltató.
A Toshiba intelligens vezérlése hatékonyan egyensúlyozza ki az energiaforrásokat, ami csökkenti az energiafogyasztást és a fűtési költségeket a végfelhasználó számára.toshiba-estia-hoszivattyu

A Toshiba hőszivattyúk 3 év garanciával elérhetők, megbízható szervizháttérrel. Toshiba- Egy rendszer, sok- sok megoldással Önnek.

A készülékek gyorsan, és egyszerű telepíthetők, akár egy nap alatt is. A beltéri egység a házban elérhető legtöbb helyre biztonságosan telepíthető. Nem kell kazánházat építeni, így nincs kémény vagy kiegészítő szellőzés. A kültéri egység bárhol elhelyezhető az épületen kívül vagy az erkélyen, és a hosszabb beépítés sem jelent problémát.
Maximális vezérléssel, az új, nagy képernyős távirányító intuitív és könnyen használható. Stílusos dizájnt, háttérvilágítást, új ikonokat és több nyelv közül választhat.
A beépített szoftver szabályozza a Toshiba hőszivattyú vízhőmérsékletét és optimalizálja a rendszer energiafogyasztását. A heti programozó vezérli a meleg víz elosztását a két zónába és a használati meleg víz tartályba. Minden felhasználó képes biztosítani a megfelelő hőkomfortot a hét minden napjára, éjszakájára is. Akár 10 működési minta programozási lehetőségének köszönhetően.

Minden Uniós ország követi az új irányt amely ösztönzi a hőszivattyúk telepítését, és használatát. A Toshiba hőszivattyús rendszer beépítése kategóriájában a legjobb névleges SCOP-vel és inverteres technológiával, iker-forgós kompresszorral a kivételesen nagy részterhelésű COP érdekében, garantáltan megfelel a legtöbb közmű követelménynek, továbbá kedvezményes H tarifa is igényelhető a hőszivattyúhoz, amivel 6 hónapig a fűtési időszakban féláron kapjuk az áramot a szolgáltatótól. Ez a hőszivattyús fűtés legnagyobb előnye. A Toshiba Estia 4 és 6 kW-os hőszivattyúkat padlófűtéssel rendelkező, jól szigetelt házakhoz ajánljuk.

A 6-os sorozat újdonsága a 210 literes meleg víz tartállyal integrált beltéri egységek, az Toshiba All-in-One típusok. Ez új fejezetet nyit az Estia funkcionalitásában és dizájnjában. A Toshiba hőszivattyúk Wi-Fi modulnak köszönhetően a 6-os sorozat készülékei távolról is vezérelhetők telefonon. A dedikált Toshiba Home AC Control alkalmazás lehetővé teszi a hőszivattyú beállításainak módosítását és a villamosenergia-fogyasztás ellenőrzését, a készülék heti programozását. A Toshiba hőszivattyúk kompatibilisek napelemes rendszerekkel is.
Amennyiben Toshiba hőszivattyú telepítését tervezi, keresse meg szakembereinket bizalommal.

 

Vissza a tetejére