Skip to content

Gree hőszivattyú

Gree hősszivattyúk.

A Gree Versati hőszivattyúk, ár- érték arányban az egyik legjobb választás lehet otthonunk fűtésre- hűtésre. A hőszivattyúval fűtés kiváltást, és új fűtési rendszert is kiépíthetünk. A lehetőségek száma széles, ha csak padlófűtést szeretnénk kiváltani, de nem szeretnénk más felújítást, akkor egy Gree hőszivattyú a megoldás. Amennyiben radiátoros fűtést szeretne kiváltani, de ragaszkodik a régi kazánhoz, akkor is megfelelő egy hőszivattyú. Csak használati meleg víz készítést szeretne megvalósítani? Akkor is megfelelő Önnek egy hőszivattyú. A hőszivattyúkkal ezen igények keverhetjük is, mivel hűtésre- fűtésre, használati meleg víz készítésre is megfelelők a készülékek. Akár napelemmel is kompatibilisek.
Gree hőszivattyú típusok:gree-hoszivattyu

Gree Versati monoblokk hőszivattyú,
A monoblokk hőszivattyú egy kültéri berendezés, amely minden alkatrészt tartalmaz, csöveken keresztül közvetlenül a fűtött épület vízvezetékéhez csatlakozik. Megfelelő választás padlófűtés, radiátoros fűtéshez. Plusz HMV tárolóval használati meleg víz is. Elérhető 6- 16 kW teljesítményig. Legújabb típusok:

Gree Versati osztott split rendszerű hőszivattyú,
A split hőszivattyúkat egy külső egységből áll, amelyet az épület közelébe szerelnek fel, és egy belső egységből, amelyet leggyakrabban a kazánházba, garázsba vagy fürdőszobába szerelnek fel. Ideális megoldás hűtésre- fűtésre, meglévő radiátoros rendszerekhez, padlófűtéshez, fan -coil beltéri egységekkel is elérhető. Plusz HMV tárolóval meleg vizet is előállít a készülék. 6 – 16 kW teljesítményi elérhetők.

Elérhető típusok:

Gree Versati All in One hőszivattyú.
A split rendszerű hőszivattyúk egy külső egységből állnak, amelyet az épület közelébe szerelnek fel, továbbá egy belső egységből, amelyet leggyakrabban a kazánházba, garázsba vagy fürdőszobába szerelnek fel. A termék beltéri egysége 185 literes beépített HMV víztárolót tartalmaz, amely megfelelő egy családnak. A készülékek 6 kW-tól egészen 16 kW-ig elérhetők, beépített Wifi modullal. A hősszivattyúk, akár -25°-os külső hőmérsékleten is hatékonyan fűtheti a helyiségeket, a meglévő SCOP értékek megtartásával. A készülékek nem csak a ház fűtésére és a használati víz fűtésére, hanem nyáron hűtésre is szolgálhat. Ehhez elérhetők a Gree fan-coil beltéri egységek széles kínálata.
A Versati hőszivattyúk jelenleg az épületek fűtésének és melegvíz-szolgáltatásának népszerű módja. Két okból élvezi ezt a sikert, mert gazdaságos, és elérhető árú, és minőségű termék. Elérhető típusok a jelenlegi kínálatból:

Gree hőszivattyú.
Először is néhány tény. Emlékeztetni kell arra, hogy a levegő-víz hőszivattyú telepítésének költsége sokkal olcsóbb, mint a talaj- víz hőszivattyúkké, mivel nem igényel fúrást vagy nagyobb beavatkozást a telken. Ezen kívül sok helyet takarítunk meg, az egységet teljesen vagy részben kívülre szereljük, így nincs szükségünk kazánházra. Fontos, hogy ezeknek az eszközöknek az egyszerű összeszerelése csökkenti a munka során előforduló hibák kockázatát, ami fontos lehet a vásárló számára. Ezenkívül az ilyen típusú Versati hőszivattyú egész évben használható. Fűtésre -25°C fokig, 55 fokos előremenő vízhőmérséklettel. A+++ energia hatékonysággal, és magas 5,1 SCOP mutatókkal.

Split vagy monoblokk hőszivattyú?
A monoblokk készülékek nagy előnye a egyszerűség, hatékonyság. Egy egységben megkaphatunk mindent. A rendszer alacsony hőmérsékletű fűtővíz előállítására megfelelő. Ezzel ellentétben az osztott rendszerű split hőszivattyúk egy beltéri egységgel, és egy kültéri egységgel, hatékonyabbak, mivel kisebb a hőveszteségük. Mindkét változatban azonos a kínálat a teljesítményben, és az adott beruházás igénye szerint kell a megfelelő készüléket kiválasztania a gépésznek, vagy hőszivattyú telepítőnek. Természetesen minden ingatlan más, és más, így mindig az adott ingatlannak megfelelő készüléket érdemes telepíteni, a hatékonyság, és hosszú távú üzemeltetés miatt.
A hőszivattyús fűtés a hagyományos fűtés alternatívája, környezetbarátabb változata, mert nem bocsátanak ki környezetre káros anyagokat. Multifunkcionalitásuk a potenciális felhasználók növekvő csoportjának érdeklődését vonzza. A hőszivattyú a ház fűtésére és a csapvíz fűtésére szolgál, de nyáron hűtésre is szolgálhat. Mivel a hő mindig magasabb hőmérsékletű környezetből kerül át egy alacsonyabb hőmérsékletű rendszerbe. A hőszivattyú feladata, hogy kikényszerítse a természetes hőáramlást.  gree-versati-hoszivattyu

Minden Gree hőszivattyú 3 év garanciával elérhető.

A Gree Versati hőszivattyú a környezeti hőt használja fel az épületen belüli fűtési rendszerekhez. A hőszivattyúnak köszönhetően akár -25°C-os külső hőmérsékleten is hőt vonhatunk le a környezetből. Ráadásul ez a meleg bizonyos értelemben ingyen van. Az épület fűtése során csak a hőszivattyú elektromos árammal történő működtetésének költségei merülnek fel. A hőszivattyú által a környezetből összegyűjtött hő felhasználható mind a ház fűtésére, mind a használati víz fűtésére.  A Gree hőszivattyúk távoli vezérléssel is használható, a beépített Wifi funkcióbak köszönhetően. Sosem volt még ilyen egyszerű a fűtéskorszerűsítés hőszivattyúval.

Előnyök:

  • Nagy hatásfok, az R32 gáz és a kétfokozatú rotációs kompresszor használatának köszönhetően ezek a hőszivattyúk nagy hatásfokkal működnek és energiatakarékosak,
  • Működés széles külső hőmérséklet tartományban is, a modern kialakításnak köszönhetően a készülékek akár -25°C külső hőmérsékleten is képesek fűteni a házat,
  • H tarifára jogosult készülék, amellyel 6 hónapi kedvezményes áramot igényelhetünk a szolgáltatótól,
  • Halk működés, 58-61 dB zajszinttel, magas használati kényelmet biztosítva,
  • Kényelmes vezérlés, a hőszivattyú teljesen autonóm működésének lehetősége, mobilalkalmazáson keresztüli vezérlés lehetősége, vezérlés vezetékes érintős vezérlőről beépített magyar nyelven,
  • Széles körű kompatibilitás és sokoldalúság, kombinálhatók különféle telepítésekkel, mint felület fűtés, fan coil, meleg víz tartályokkal.

A Gree Versati hőszivattyú intuitív, érintéses vezérlővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az összes szükséges paraméter beállítását. A vezérlő beépített wifi modullal rendelkezik, melynek köszönhetően alkalmazásszintről vezérelhető a készülék. A hőszivattyú csatlakoztatható a BMS intelligens épületfelügyeleti rendszerhez is. A hőszivattyút az időjárás-szabályozás funkció különbözteti meg, amelyben a vezérlő a külső hőmérséklet alapján állítja be a szivattyú paramétereit, míg a nyaraló üzemmód funkció lehetővé teszi a biztonságos hőmérséklet fenntartását a házban és a berendezésben hosszabb távollét esetén is. Amennyiben Gree Versati hőszivattyú telepítését tervezi, keressen minket emailben, vagy telefonon, és kérjen ajánlatot cégünktől.

Vissza a tetejére