Skip to content

Gree

A Kínai székhellyel rendelkező Zhuhai-i Gree Electric Appliances Inc.-t 1991-ben alapították. Ez egy nemzetközi légkondicionáló vállalkozás, amely integrált kutatás-fejlesztési, gyártási, marketing és szervizszolgáltatással foglalkozik. A Gree elkötelezett a magas minőség, és a kedvező árak mellett. A Gree bevételei 2012-ben meghaladták a 16 milliárd USA dollárt, ami azért komoly eredmény, még világviszonylatban is. Mivel lehet elérni egy ilyen sikertörténetet? Elsősorban a jó minőséggel. Ha egy gyártó nem figyel a magas minőségre, főleg egy olyan piacon amelyet a precizitásukról és igényességükről híres Japánok alapoztak meg, akkor hamar lehúzhatja a rolót. Viszont ha tartósan jó minőséget készít, és széles réteg igényeit elégíti ki, akkor sikertörténetet írhat. A Gree termékei között mindenki megtalálhatja a pénztárcájának és igényeinek megfelelő hőszivattyút, klímaberendezést. Az egyedi fejlesztések, és a kényelmet szolgáló újdonságok megnövelik a bizalmat a termék iránt. Például az olcsó Gree klímákban is van alapértelmezett Wifi, amellyel távolról is kommunikálhatunk az eszközzel, beállíthatjuk a működését, a hőmérsékletet. Ugyanígy a különböző légszűrő megoldások is elősegítik a tiszta és pormentes levegőt, hiszen nagyon sok ember szenved allergikus betegségben, pollen allergiában, porérzékenységben.

A korszerű légszűrés, és könnyű tisztíthatóság mindegyik Gree klímában megoldott, alap felszereltség.

A Gree hőszivattyúk fejlesztése is igazi sikertörténet, és a Gree a hőszivattyúknál is tudja produkálni azt a kiemelkedően jó minőséget kedvező áron, amelyet a klímáknál már megszokhattunk. A hőszivattyús rendszerek fontos része a költségek alacsony szinten tartása, és ezért a forgó mozgó mechanikai részek fejlesztésére mindegyik gyártó nagy hangsúlyt helyez. Különféle mérőszámokkal lehet figyelemmel kísérni, hogy egy berendezés milyen hatékonysággal képes a környező hideg levegőből a hőt kinyerni, és ezt minél kevesebb energiaveszteséggel a beltérbe továbbítani. Ugyanígy fontos, hogy mennyire terheli meg a pénztárcánkat a levegő hűtése a forró nyári napokon. Ezért az inverteres kompresszorok és inverteres motorok fejlesztése mindegyik klíma és hőszivattyú gyártónak első helyen van, és szabadalmakkal, titkos gyártási technológiákkal védi mindenki a saját találmányait. Ugyanis aki kiváló hatásfokú inverteres technológiát dolgoz ki, annak a hőszivattyúja, klímaberendezése nagyon alacsony fogyasztású lesz, és a vásárlók ezt keresik.

Szívesebben fizet bárki picit többet azért, hogy utána sokat spórolhasson.

Ezt tudják a Gree-nél is, és ezért a vállalat rengeteget áldoz kutatásokra és fejlesztésekre. A másik fontos szempont ebben az iparágban a zaj. Ha egy non -stop 24-órában működő eszköz zajos, és zavarja a használóit akkor az az eszköz egy idő után nem fog kelleni senkinek sem. Egy klíma illetve hőszivattyú akkor jó működésű, ha úgy tud dolgozni, hogy szinte nem is érzékeljük a jelenlétét. Ezért az, hogy egy hőszivattyú, vagy klíma csendesen működjön, ma már alapkövetelmény. A halk működés akkor tud létre jönni, ha precízen megmunkált alkatrészeket és csapágyakat használnak a forgó alkatrészeknél, hiszen hangot elsősorban ezek adnak ki működés közben.

A Gree inverteres megoldásai és forgó alkatrészei nagyon alacsony zajkibocsátásúak ezért is olyan kedveltek a felhasználók által.

Az olyan megoldások a Gree hőszivattyúkban ma már alapfelszereltségnek számítanak, hogy páramentesítés. Régen a működés után leállított klímaberendezésekben visszamaradt nedvesség, és ezért a penész, gomba és egyéb dolgok megjelentek előbb utóbb, amelyek szeretik ezt a közeget. Ennek viszont már vége, mivel a hőszivattyúkban és klímaberendezésekben is kiszárítja egy program a hőcserélőt, és ezért az akkor is száraz marad, ha kikapcsolják. A legionella baktérium megtelepedését gátolja a hőkezelés funkció, amikor bizonyos időközönként a rendszer átfújja magát forró levegővel, ezáltal a berendezés gyakorlatilag sterilizálja önmagát, minden mikroorganizmust és baktériumot elpusztítva.

Alap felszereltségnek számít a Gree hőszivattyúkban a katalitikus légszűrő is, amely sterilizálja az áramló levegőt. Ez a levegő egy dupla sűrűségű szűrőn érkezik meg, majd a fotokatalitikus szűrők kiírtják a mikroorganizmusokat, polleneket, így továbbítva a kristálytiszta levegőt a beltérbe.

Ezért azoknak is ajánlható a Gree hőszivattyúi és klímái akinek légzési problémái vannak, vagy allergiás valamilyen porra, pollenre.

A Gree hőszivattyú gyártóként is a folyamatos fejlesztést és minőség javítást tűzte ki célul, és ezt a törekvést érzik azok is, akik elkezdik használni a Gree termékeit, és meglepődve veszik tudomásul, hogy olcsón kaptak prémium terméket. A jó minőséget a garancia idő is tükrözi, hiszen a Gree hőszivattyúira szakszerű beszerelés után hősszú garancia időt ad a gyártó. A vezérléshez nagy segítség a Gree Smart app amely letöltve segíti, hogy pontos információkat kapjunk a háztartásunkban lévő Gree termékekről, és be is tudjuk távolról állítani őket. Az alacsony fogyasztást és megbízható működést ergonómikus formatervezés veszi körül, a Gree berendezései szépek, és jól illeszkednek a belső térbe. Ön is szereti a kiváló ár/érték arányú berendezéseket? Akkor válasszon Gree hőszivattyúink közül egy olyan berendezést, amely a leginkább megfelel az igényeinek. Ha nem tud választani, akkor kérje segítségünket, és előzetes helyszíni felmérés, és megbeszélés után segítünk kiválasztani azt az optimális berendezést, amely utána sok évig biztosíthatja a háztartásban a hidege-meleget. Jelenleg a világon 300 millió Gree terméket használnak, ennyi ember nem tévedhet.

Vissza a tetejére