Skip to content

Hőszivattyú helyszíni felmérés, telepítés

Helyszíni felmérést, árajánlatot szeretne? Elsősorban a webáruházból vásárolható hőszivattyú beszerelését és telepítését vállaljuk. Cégük levegő -levegő, illetve levegő -víz hőszivattyúkat árusítunk és telepítünk. Ezek teljeskörűen alkalmasak olcsón és kiváló hatásfokkal a meglévő központi fűtés kiváltására, cseréjére, hűtésre, fűtésre. A helyszíni telepítést minden esetben meg kell, hogy előzze a helyszíni felmérés, ahol személyesen egyeztetünk az ingatlan méreteinek és tulajdonságainak megfelelő hőszivattyú kiválasztásáról.  A helyszínen egyeztetünk a beszerelés idejéről módjáról, általában a nálunk vásárolt hőszivattyút ingyenesen a telepítés előtt a helyszínre szállítjuk. A helyszíni felmérés után adunk tájékoztatást a pontos összegről amelyet a telepítés után fizetnie kell.

Nálunk nincsenek apró betűs részek, korrekt tájékoztatást adunk mindenről, ügyfeleink a kérdéseikre pontos választ illetve tájékoztatást kapnak.

A gyártói garancia feltétele a szakember által telepített, beüzemelt hőszivattyú.

Szakszerűen és precízen dolgozunk, cégünknek már több ezer telepített hőszivattyúja és klímaberendezése van országszerte, kiterjedt referenciákkal rendelkezünk. Ha kitölti alábbi űrlapot akkor 48-órán belül válaszolunk, vagy a megadott telefonszámon fogjuk keresni.

Ha Ön is szeretne hőszivattyút ingatlanába akkor kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

    Vissza a tetejére