Skip to content

Daikin

A Daikin 90éve szenvedélyesen törekszik a légkezelő rendszerekkel kapcsolatos innovatív megoldások kutatására. Évtizedek óta forradalmi technológiát fejleszt, egyedi megoldásai csendesebbé, hatékonyabbá és olcsóbbá teszik a hőszivattyús technológiát. A Daikin hőszivattyúk nemcsak gazdaságos lakossági és kereskedelmi fűtést, hűtést kínálnak, hanem teljes megoldást nyújtanak a háztartási fűtéshez és a meleg vízellátáshoz is. A napkollektorok csatlakoztatása a hőszivattyús rendszerhez tovább növeli a hatékonyságot és a költségmegtakarítást. A különféle tarifák igénylése tovább csökkentik az üzemeltetés költségeit, ezért a Daikin hőszivattyús rendszerek bármilyen fűtésrendszerrel képesek versenyezni a hatékonyság és költségmegtakarítás terén.

Energiahatékonyság

A Daikin fejlett hőszivattyús és inverteres technológiái optimális energiahatékonyságot biztosítanak.

Széles választék

A Daikin lakossági és kereskedelmi célú hőszivattyús rendszerei teljes mértékben kielégítik a meleg víz szükségletét a megfelelő hőmérséklet és mennyiség érdekében.

Csendes működés

Az egyedi kialakítás, beleértve az inverteres hajtású kompresszorokat és a természetes konvekciós hőelosztást, biztosítja a Daikin beltéri és kültéri egységek csendes működését. A csendes működés fontos szempont, ki szeretne minden nap egy hangosan zörgő gép mellett élni? Ezek a technológiák jobbá, és komfortosabbá teszik a Daikin termékeket használók mindennapjait.

Integrált fűtés és meleg víz

A berendezések kis helyigényűek, így a költségek jelentősen csökkennek a Daikin fűtési és meleg víz ellátási rendszerrel. Az integráció miatt nő a hatékonyság is, hiszen a levegőből kinyert hőt közvetlenül át tudja adni a hőcserélő a vízkeringető rendszernek, így nincs hőveszteség.

Egyedi intelligens megoldások

A Daikin forradalmi megoldásai ötvözik a különféle technológiákat, így minden helyzetben biztonságosan és olcsón látják el az épületek hűtését, fűtését, és biztosítják a meleg vizet.

A Daikin új értékeket teremt ügyfeleinek, a jövőbeli igények előrejelzésével

A Daikin munkatársai és mérnökei már előre kidolgozzák és megvalósítják azokat a megoldásokat, amelyekről ügyfelei most még nem is tudják, hogy szükségük lesz rá. Ezt a célt úgy lehet elérni, hogy gondosan figyelnek a társadalom és a trend változásaira, a technológiai fejlődési irányokra. Széles körű marketing és kampány segítségével ismertetik meg azokat az új és izgalmas lehetőségeket, amelyek elnyerik az ügyfelek bizalmát Alapvető fontosságú, hogy a termékek használói optimális kényelmet és kiszolgálást kapjanak a pénzükért, hiszen így lehet a Daikin mindig egy lépéssel a versenytársai előtt. Ezért a legmagasabb minőségű termékek, anyagok és szolgáltatások nyújtása kiemelkedően fontosak a cég szempontjai között. A Daikin abszolút prémium minőséget nyújt kiváló ár érték arány mellett.

A világ fejlődése jelenleg a zöld energia minél szélesebb körű felhasználása felé tart. Ez nem csak környezetvédelmet jelent, hanem tartós és energiatakarékos technológiákat is, amelyek sok évig tudnak működni megfelelő karbantartás mellett. A Daikin termékekhez japán precizitás, tartós működés és sok garancia jár.

Bármely üzleti területen bármely korszakban egy vállalat csak akkor tud növekedni és fejlődni, ha világelső technológiákkal rendelkezik. A Daikin ezért rendkívül sok energiát fordít a kutatásra, fejlesztésre és új technológiák, illetve megoldások kidolgozására.

Vissza a tetejére