Skip to content

LG HN0913T.NK0 / HU071MR U44 Therma V Hőszivattyú

3.600.000 Ft Bruttó

LG HN0913T.NK0 / HU071MR U44 Therma V Hőszivattyú 200 literes HMV tartállyal. Fűtő teljesítmény 5,5 kW, Hűtő teljesítmény 5,5 kW teljesítménnyel. A beépített HMV tároló 200 literes. Magas energiahatékonyság A+++/A+++. Az LG Therma V hőszivattyú megfelelő választás otthona fűtésére és hűtésére.

Leírás

LG HN0913T.NK0 / HU071MR U44 Therma V Hőszivattyú 200 literes HMV tartállyal.

Az LG beépített HMV tárolós hőszivattyú kulcsfontosságú innováció a lakossági klímaszabályozásban, egyesíti a páratlan hatékonyságot a fűtés, hűtés és használati meleg víz ellátást. Az LG hőszivattyúja a legkorszerűbb inverteres technológiával rendelkezik, energiatakarékos és halk működést garantál. Akár 50m hosszú hűtőközeg vezeték, a beltéri egység bárhova telepíthető házon belül. A kimeneti meleg víz akár 65°C hőmérsékletű is lehet. A rendszer központi eleme a 200 literes duplex rozsdamentes acél tartály, amelyet kivételes korrózióállósága és hosszú élettartama miatt választottak ki. A belső tekercs típusú hőcserélő beépítése a tartályba növeli a melegvíz-előállítás hatékonyságát, biztosítva a napi szükségletek egyenletes ellátását. Az LG HN0913T.NK0 / HU071MR U44 R32 hűtőközeget használ, amely alacsony környezetterheléséről és nagy hatékonyságáról ismert.  Az R1 kompresszorra jellemző, hogy az alkatrészek együtt dolgoznak, hogy széles működési tartományt és kivételes teljesítményt biztosítsanak, biztosítva a kényelmes beltéri klímát változó körülmények között.
Black Fin Heat Exchangerrel, amely növeli a rendszer tartósságát és hatékonyságát, különösen kedvezőtlen környezeti körülmények között.
Az Easy Drain rendszer megkönnyíti a rendszer egyszerű karbantartását és szükség szerint áthelyezését. Az LG Therma V hőszivattyút Wifi segítségével bárhonnan vezérelheti. A fűtés rendszer távvezérlése egy applikáció segítségével bárhonnan elérhető, és könnyen felügyelhető a LG SmartThinQ ™ informatív felületének köszönhetően

LG HN0913T.NK0 / HU071MR U44 tulajdonságok:

 • Fűtő teljesítmény 7 kW,
 • Hűtő teljesítmény 7 kW,
 • HMV tároló 200 liter,
 • Energiahatékonyság A+++/A+++,
 • 3 utas elválasztó szelep,
 • Tágulási edény fűtéshez (12 l),
 • Áramlásérzékelő,
 • EER 4,9,
 • COP 4,5,
 • 10 év garancia az inverteres kompresszorra,
 • Meghibásodás esetén a védelmi rendszer biztosítja a folyamatos működést,
 • Csökkentett zajszint,
 • RS3 távirányító (az előlapon található),
 • Időjárásfüggő szabályozás,
 • Wifi,
 • A teljesítmény 100%-át képes leadni -7˚C külső hőmérsékleten,
 • Akár 65°C-os víz hőmérséklet,
 • Nyomon követhető fogyasztás,
 • H tarifa,
 • Padlófűtéses és radiátoros rendszerekhez,
 • Egyedi, személyre szabható programozás,
 • Hűtőközeg típusa R32.

Az LG Electronics Inc. dél-koreai multinacionális elektronikai vállalat, amelynek székhelye Yeouido-dong , Szöul , Dél-Korea. Az LG Electronics-t GoldStar néven alapították 1958-ban. A koreai háború után hozták létre, hogy az újjáépülő nemzetet hazai gyártású szórakoztató elektronikával és háztartási készülékekkel lássa el. A kezdetekben az ország nemzeti műsorszórása segített létrehozni egy virágzó elektronikai piacot. Az első időkben a Hitachi segített a GoldStar termékek fejlesztésében. Rádiók, televíziók, hűtőszekrények, mosógépek és a légkondicionáló berendezések voltak az első GoldStar által gyártott termékek. A GoldStar 1995. február 28-án beolvadt a Lucky Chemicalba és az LS Cable- be, megváltoztatva a cégnevet Lucky -Goldstarra, majd végül az LG Electronics-ra.

Az LG a szórakoztatóipari eszközök mellett kiváló termékeket is gyárt a HVAC rendszerekben. Klímaberendezései világhírűek, és sok országban forgalmazzák őket teljes szerviz háttérrel és alkatrész utánpótlással. Az általuk kidolgozott technológia lehetővé teszi a maximális komfort élményét olcsón, hiszen az LG berendezései környezetbarát, energiatakarékos rendszerek. Az LG másik erőssége, hogy az általuk fejlesztett gépek képesek a kommunikációra, távolról be lehet állítani, ellenőrzés alatt lehet tartani őket. 2014 júniusában az LG Electronics bejelentette az intelligens készülékeinek bevezetését a HomeChat üzenetküldő szolgáltatásba Dél-Koreában. A HomeChat a LINE nevű népszerű koreai mobil Messenger alkalmazás, amely segítségével a lakástulajdonosok kommunikálhatnak, ellenőrizhetnek és tartalmat tudnak megosztani az LG intelligens készülékeivel. Röviden: a felhasználók egyszerű üzeneteket küldhetnek, például „mosási ciklus indítása”, hogy elindítsák a mosógépet.

Az LG szerint bármely rendszer hatékony megvalósításának kulcsa meghaladja a rendszer összetevőit, és átfogó karbantartási és irányítási szolgáltatásokon alapszik. Az LG büszke arra, hogy nemcsak a piacon található leginnovatívabb HVAC megoldásokat szállítja, hanem teljes körű szolgáltatási megoldásokat is kínál az ügyfeleknek, ideértve az LG Total Management System (TMS) bevezetését is. Az LG HVAC szolgáltatáscsomagjai a rendszeres ellenőrzéstől és tisztítástól kezdve a rendszer távoli elemzéséig és az energiagazdálkodás megoldásáig mindent tartalmaznak. Az LG minden igényt átfogó rendszerei hosszútávú megoldást nyújthatnak mindenkinek, aki az LG termékeit választja.

Az LG nagy jelentőséget tulajdonít az életminőség javításának, és népszerű szlogenjeit: „Az embereket helyezzük az első helyre”, „Jobb élet a digitális technológiával”, „Innováció a jobb életért” is ezt hivatottak népszerűsíteni. Éppen ezért az LG minden termékében olyan különleges élmény megoldásokat, és extrákat lehet felfedezni, amelyek kedvet csinálnak az LG termékeinek a használatához, és hozzáadnak olyan összetevőket, amelyeket más berendezésekben nem találunk. Az LG fejlesztéseinek hála nagyon sokat fejlődtek az inverteres motorok és kompresszorok. Nem csak a halk és olcsó működés jellemzi az LG inverteres eszközeit, hanem ma már általában 10 év garanciát adnak az inverteres megoldásokat tartalmazó berendezésekre, például hűtőgépek, mosógép, klíma és hőszivattyúk. Ez a világviszonylatban is soknak számító garanciaidő nagy kihívás a többi gyártónak is, hiszen ahhoz, hogy ennyi ideig bírja egy készülék, nagyon jó minőséget kell előállítani.

Az LG hőszivattyúi tele vannak olyan különleges és egyedi megoldásokkal, amelyek segítenek abban, hogy élmény legyen a berendezések használata hosszú időn keresztül. Mivel az LG nagyon alacsony hibaszázalékot lőtt be a termékeinél, ezért az LG termékei valóban nagyon ritkán hibásodnak meg, és valóban gond nélkül végig szolgálják azt az időt, amelyet a cég minimálisan garantál a termékeihez. Ha Ön is szeretne LG klímát, hőszivattyút, akkor válasszon olcsó és bőséges kínálatunkból. Ha nem tudja pontosan, hogy melyik hőszivattyú rendszer lenne az Ön igényeinek a legmegfelelőbb, akkor vegye felé velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk. Ha kérdése van, tegye fel nekünk a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével, vagy hívjon a fenti telefonszámon.

További információk

Hőszivattyú típus

  Egyedi árajánlatot és telepítést is kérhet az alábbi űrlapon. Kérjük pontosan beírni az email címet, mert erre fogjuk küldeni a választ!

  Név (kötelező)

  Telefonszám

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  A jelölődoboz bejelölésével tudomásul vettem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót!

  Vissza a tetejére