Skip to content
Akció!

Hitachi Yutaki M RASM-5NE levegő-víz hőszivattyú monoblokk 3 fázisú

Original price was: 2.570.000 Ft.Current price is: 2.540.000 Ft. Bruttó

Hitachi Yutaki M RASM-5NE levegő-víz hőszivattyú monoblokk 3 fázisú. Környezetbarát energiatakarékos termék. Akár -25°C hidegben is kiváló hatásfokkal üzemel.

Cikkszám: Mit974 Kategória: Címke:

Leírás

Hitachi Yutaki M RASM-5NE levegő-víz hőszivattyú monoblokk 3 fázisú. Környezetbarát energiatakarékos termék. Akár -25°C hidegben is kiváló hatásfokkal üzemel. A Hitachi Yutaki hőszivattyú monoblokk alacsony energia felhasználású rendszer, amelyet az ideális hőmérséklet és meleg víz biztosítására terveztek. Még extrém külső hőmérséklet esetén is hatékonyan működik. A hőszivattyú monoblokk fűtésre, hűtésre használható nagy hatásfokkal, hiszen a hőcserélő és a kompresszor is egy egységben foglal helyet, ezáltal is csökkentve a meghibásodás lehetőségét. Közvetlenül fűtésrendszerhez csatlakoztatható. A berendezés a külső levegőből kinyert hőt hasznosítja fűtésre, káros anyag, és CO kibocsátás nélkül. Nagyon megbízható a Hitachi által tervezett és gyártott összes alkatrész, köztük a különleges inverteres kompresszor kiváló minőségének köszönhetően. Az LCD kijelzővel és termosztáttal ellátott vezérlő könnyen programozható, így teljes irányítást biztosít a rendszer felett. A még hatékonyabb vezérlés érdekében kompatibilis a vezeték nélküli termosztátokkal is. A Hi-Kumo alkalmazások biztosítják, hogy otthona mindig a kívánt hőmérséklet legyen, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a világban.

 • Energiaosztály: A+++
 • COP: 4.71
 • EER: 3.22
 • Teljesítmény (fűtés): 14,0 kW
 • Teljesítmény (hűtés): 9.5 kW
 • Működési tartomány: H / F 10°C – 46°C / -25°C – 25°C
 • Elektromos bekötés: 380V 50Hz 3 fázis
 • Üzemi HMV készítés főmérséklet: 30°C ~ 75°C
 • Zajszint: 65dB
 • Méret: 1380x1252x370 mm (szélesség, magasság, mélység)
 • Súly: 130kg
 • Szabályozó egységgel termosztáttal üzemeltethető,
 • Szobatermosztátként kihelyezhető a készülék beépített vezérlője.
 • Heti program, napi 6 program egység.
 • Letölthető dokumentáció

Energiatakarékos fűtési megoldások kedvező áron a Hitachitól. Az éghajlatváltozást követő, egyre növekvő tudatosság mellett a Hitachi Yutaki néven megújuló levegő víz fűtési megoldást vezetett be vásárlói számára. Nyilvánvaló, hogy bolygónk változik, és változtatni kell az otthonaink fűtésének módján. Levegő-víz hőszivattyúink választéka ezt az alternatívát kínálhatja.

Az energiatakarékosság és az ózon védelme miatt az ingatlan tulajdonosok jobb megoldást akarnak a fosszilis fűtőanyagok helyett. A magas árak és a fűtés során kibocsátott szennyező anyagok által kiváltott globális felmelegedés miatt egyértelműen másra van szükségük. Valamire amelyik megújuló energiából táplálkozik, miközben nem bocsát ki szennyező anyagokat. Különböző kimenetek és vízhőmérsékletek mellett a Yutaki hőszivattyú rendszer optimális megoldást kínál. Legyen szó új építésről vagy felújításról a Hitachi Yutaki hőszivattyú innovatív kínálata tökéletes megoldás.

A Hitachi Yutaki gyorsan telepíthető, egyszerűen üzembe helyezhető, és ami a legfontosabb, egyszerűen kezelhető egységek, amelyek a legjobb minőségűek, hatékonyak és nagyon alacsony zajszinttel rendelkeznek, csendesek.

Hitachi levegő- víz hőszivattyúk lakóterekhez

A Hitachi Yutaki hűtési és fűtési megoldásai a háztartások számára a magasan fejlett technológiát biztosítják a tökéletes beltéri környezet megteremtése és fenntartása érdekében. A Hitachi Yutaki hőszivattyúi az otthoni levegő-víz fűtéshez, hűtéshez megbízható készülékeket kínálnak, verhetetlen hatékonysággal, és sokféle kapacitással, melyek között mindenki megtalálhatja az ingatlana méreteinek megfelelőt. Elegáns környezetbarát, energiatakarékos rendszerek, amelyek Japán precizitással működnek sok évig.

Kérem válasszon széles Hitachi hőszivattyú kínálatunkból, vagy kérjen segítséget az előzetes szakszerű felméréshez a megfelelő készülék kiválasztásához, és telepítéséhez. Ha kérdése van, tegye fel nekünk a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével, vagy hívjon a fenti telefonszámon.

További információk

Hőszivattyú típus

  Egyedi árajánlatot és telepítést is kérhet az alábbi űrlapon. Kérjük pontosan beírni az email címet, mert erre fogjuk küldeni a választ!

  Név (kötelező)

  Telefonszám

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  A jelölődoboz bejelölésével tudomásul vettem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót!

  Vissza a tetejére