Skip to content

Hitachi Yutaki S80 RWH-6.0VNFE / RAS-6WHVNPE levegő-víz hőszivattyú

Hitachi Yutaki S80 RWH-6.0VNFE RAS-6WHVNPE levegő-víz hőszivattyú 1 fázisú tartály nélkül. Kérjen árajánlatot az alsó űrlap kitöltésével!

Cikkszám: Hit1018 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Hitachi Yutaki S80 RWH-6.0VNFE RAS-6WHVNPE levegő-víz hőszivattyú 1 fázisú tartály nélkül. A Hitachi Yutaki levegő víz hőszivattyú a külső levegőből származó hő felhasználásával állít elő olcsón és hatékonyan fűtési energiát. Ezzel jelentősen csökkentjük a környezeti terhelést, a tisztább levegőhöz, és élhetőbb jövőhöz hozzájárulva. Ha hőszivattyút használunk, akkor megújuló energiaforrást használunk, miközben nem termelünk káros égéstermékeket, gázokat és szálló szemcséket. Így nem csak olcsóbb lesz az energiaszámla, hanem a környezet védelméhez is nagyban hozzájárulhatunk. A fosszilis tüzelőanyagok égetése, a gázfűtés rengeteg mérgező anyagot és szén monoxidot juttat a légkörbe, a rákkeltő apró részecskékről nem is beszélve, amelyek az égetésből származnak. A Hitachi sokat tesz azért, hogy újrahasznosítható anyagokból építsen tartós, sok évig használható környezetbarát hőszivattyú rendszereket, amelyek szélsőséges időjárási viszonyok esetén is kiválóan működnek. Az LCD kijelzővel és termosztáttal ellátott vezérlő könnyen programozható, így teljes irányítást biztosít a rendszer felett. A még nagyobb irányítás érdekében kompatibilis a vezeték nélküli termosztátokkal is.
A Hi-Kumo alkalmazások biztosítják, hogy otthona mindig a kívánt hőmérséklet legyen, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a világon.

 • Energia osztály: A++
 • COP: 4,57
 • Teljesítmény (fűtés): 16 kW
 • Teljesítmény (hűtés): 13 kW
 • Működési tartomány, hűtés: 10°C-46°C
 • Működési tartomány, fűtés: -25°C-25°C
 • Beltéri méret: 751x600x623 mm
 • Kültéri méret: 1380x950x370 mm
 • Zajszint: 58dB
 • Súly: 129kg
 • Csőhossz: 75m
 • Letölthető dokumentáció

Energiatakarékos fűtési megoldások kedvező áron a Hitachitól. Az éghajlatváltozást követő egyre növekvő tudatosság mellett a Hitachi Yutaki néven megújuló levegő víz fűtési megoldást vezetett be vásárlói számára. Nyilvánvaló, hogy bolygónk változik, és változtatni kell az otthonaink fűtésének módján. Levegő-víz hőszivattyúink választéka ezt az alternatívát kínálhatja.

Az energiatakarékosság és az ózon védelme miatt az ingatlan tulajdonosok jobb megoldást akarnak a fosszilis fűtőanyagok helyett. A magas árak és a fűtés során kibocsátott szennyező anyagok által kiváltott globális felmelegedés miatt egyértelműen másra van szükségük. Valamire amelyik megújuló energiából táplálkozik, miközben nem bocsát ki szennyező anyagokat. Különböző kimenetek és vízhőmérsékletek mellett a Yutaki hőszivattyú rendszer optimális megoldást kínál. Legyen szó új építésről vagy felújításról a Hitachi Yutaki hőszivattyú innovatív kínálata tökéletes megoldás.

A Hitachi Yutaki gyorsan telepíthető, egyszerűen üzembe helyezhető, és ami a legfontosabb, egyszerűen kezelhető egységek, amelyek a legjobb minőségűek, hatékonyak és nagyon alacsony zajszinttel rendelkeznek, csendesek.

Hitachi levegő- víz hőszivattyúk lakóterekhez

A Hitachi Yutaki hűtési és fűtési megoldásai a háztartások számára a magasan fejlett technológiát biztosítják a tökéletes beltéri környezet megteremtése és fenntartása érdekében. A Hitachi Yutaki hőszivattyúi az otthoni levegő-víz fűtéshez, hűtéshez megbízható készülékeket kínálnak, verhetetlen hatékonysággal, és sokféle kapacitással, melyek között mindenki megtalálhatja az ingatlana méreteinek megfelelőt. Elegáns környezetbarát, energiatakarékos rendszerek, amelyek Japán precizitással működnek sok évig.

  Az űrlap kitöltésével kérdezhet a termékről, vagy meg is rendelheti.
  Az email beérkezése után 24-órán belül válaszolunk. Ha az űrlapon megrendeli a terméket, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Tárgy

  Üzenet

  A jelölődoboz bejelölésével tudomásul veszem és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót!

  További információk

  Hőszivattyú típus

   Egyedi árajánlatot és telepítést is kérhet az alábbi űrlapon. Kérjük pontosan beírni az email címet, mert erre fogjuk küldeni a választ!

   Név (kötelező)

   Telefonszám

   Email cím (kötelező)

   Tárgy

   Üzenet

   A jelölődoboz bejelölésével tudomásul vettem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót!

   Vissza a tetejére