Skip to content

Panasonic PAW-TD23B6E5 melegvizes tároló és puffer tartály Aquarea hőszivattyúhoz

3.056.000 Ft Bruttó

Panasonic PAW-TD20B8E3-1 Aquarea hőszivattyúhoz tartály és puffer tartály 230 L / 60 L egyben. 230 literes indirekt használati melegvíz-tárolót és 60 literes puffer tartályt tartalmaz, 3 kW fűtőbetéttel, 230V 1 fázis.

Cikkszám: Pan708 Kategória: Címke:

Leírás

Panasonic PAW-TD20B8E3-1 Aquarea hőszivattyúhoz tartály és puffer tartály 230 L / 60 L egyben. 230 literes indirekt használati melegvíz-tárolót és 60 literes puffer tartályt tartalmaz, 3 kW fűtőbetéttel, 230V 1 fázis. Csőcsatlakozások a beltéri egységben felül helyezkednek el. Ez a tartály egy 3 utas szelepet és egy „A” energiaosztályú szivattyút is tartalmaz. Egyszerűen telepíthető, esztétikus megjelenésű, és hatékony megoldást kínál a használati meleg víz előállítására és fűtésre.

 • Max. víz hőmérséklet 95 °C
 • HMV tartály Beépítve, 230 liter Indirekt tároló
 • Kiegészítő fűtőbetét 3 kW
 • 2,3 m² hőcserélő felület
 • 3 utas szelep
 • Elektromos csatlakozás 230 V (1 fázis)
 • Beépített puffer tartály 60liter
 • Méretek: 1750x600x646
 • Súly111kg

A Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyús rendszer egy energiatakarékos és korszerű berendezés, amellyel forradalmi megoldásokkal és környezetbarát módon érhet el rezsicsökkentést. Geo tarifával olcsóbban hűthet, fűthet mintha gázt használna, mindezt jelentősen szélsőséges külső hőmérséklet mellett is. Újonnan épített ingatlanba, vagy meglévő fűtés korszerűsítésbe is illeszthető rendszer. Energiatakarékos megoldásai segítségével biztosítja a padlófűtés, fan-coil egységek, radiátorok számára szükséges forró vizet illetve használati meleg víz előállítást. A Panasonic legújabb hőszivattyújának segítségével az épület energetikai előírásait maradéktalanul teljesítheti, mind az energiafogyasztás csökkentését, mind a környezetvédelmi feltételeket. A megújuló energia felhasználása a külső levegőből származó hő felhasználásával állít elő olcsón és hatékonyan fűtési energiát. Ezáltal jelentősen csökken a környezeti terhelés, tisztább levegő, és élhetőbb jövőt eredményezve. Így nem csak olcsóbban juthat összkomfortos otthonhoz, hanem a környezet védelméhez is nagyban hozzájárulhat. A Panasonic sokat tesz azért, hogy újrahasznosítható anyagokból építsen tartós sok-sok évig használható környezetbarát hőszivattyú rendszereket, amelyek szélsőséges időjárási viszonyok esetén is kiválóan működnek.

A Panasonic hőszivattyúját nem kell túlméretezni, hogy alacsony hőmérsékleten is tudja tartani a kívánt teljesítményt az inverteres megoldásoknak köszönhetően. A melegvíz előállításához és a fűtés szükséges a legtöbb energia a háztartásokban, de ezt a szükséges energiát hatékonyan csökkentheti, ha Panasonic hőszivattyút választ.

Aquarea Service Cloud az átlátható és könnyű kezelésért.

Az Aquarea Service Cloud szolgáltatás segítségével a felhasználók távolról is vezérelhetik a hőszivattyút, figyelemmel kísérhetik a készülék aktuális állapotát, a használati melegvíz előállítást illetve vezérelhetik a fűtést. Mivel az Aquarea egy nagy teljesítményű, felhőalapú infrastruktúrához csatlakoztatható, ezért az applikáció segítségével megvalósítható a távoli karbantartás, az ellenőrzés, hibakód kiolvasás. A  telepítést végző szakemberek a CZ-TAW1 használatával és a végfelhasználó jóváhagyásával mindezt elvégezhetik.

A T-Cap modell teljesíti az épületekre vonatkozó szigorú energetikai előírásokat. Mivel kompakt kis helyigényű készülék, ezért az építkezés költségeit is kedvezően befolyásolja. Az ingatlanok üzemeltetésének egyik legköltségesebb része a használati melegvíz és a fűtés költsége, a Panasonic hőszivattyúkkal jelentősen csökkentheti otthona energiafogyasztását. A Panasonic külön szoftvert készített az alacsony energiafelhasználású ingatlanok üzemeltetéséhez, amely lehetővé teszi a 20 °C-os víz előállítását a hőszivattyúval. Ez a kis fűtési igényű évszakokban szükséges.

 • A Panasonic hőszivattyúk nagyon halk működésűek, éjszakai üzemmódban szinte némán  üzemelnek
 • Minimális CO2 kibocsátás, minimális helyigény, kiemelkedő energiahatékonyság.
 • A Panasonic hőszivattyú inverteres kompresszorral rendelkezik, ami képes a teljesítmény szabályozására, ezért nincs szükség puffertartályra.

Ha segíthetünk az Önnek megfelelő hőszivattyú rendszer kiválasztásában, összeállításában, és telepítésében akkor kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ingyenes helyszíni felmérést.

További információk

Hőszivattyú típus

  Egyedi árajánlatot és telepítést is kérhet az alábbi űrlapon. Kérjük pontosan beírni az email címet, mert erre fogjuk küldeni a választ!

  Név (kötelező)

  Telefonszám

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  A jelölődoboz bejelölésével tudomásul vettem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót!

  Vissza a tetejére