Skip to content

Panasonic WH-MXC12H6E5 Aquarea T-CAP levegő-víz hőszivattyú monoblokk

3.717.000 Ft Bruttó

Panasonic Aquarea High Performance T-CAP WH-MXC12H6E5 monoblokk hőszivattyú. A hőszivattyú monoblokk, fűtésre használható, nagy hatásfokkal, hiszen a hőcserélő és a kompresszor is egy egységben foglal helyet.

Cikkszám: Pan695 Kategória: Címke:

Leírás

Panasonic Aquarea High Performance T-CAP WH-MXC12H6E5 monoblokk hőszivattyú. A hőszivattyú monoblokk, fűtésre használható, nagy hatásfokkal, hiszen a hőcserélő és a kompresszor is egy egységben foglal helyet. A berendezés a külső levegőből kinyert hőt hasznosítja fűtésre, káros anyag, és CO kibocsátás nélkül. Környezetbarát energiatakarékos termék. Akár -20°C -ig kiváló hatásfokkal üzemel. Az Aquarea egy innovatív, alacsony energiafelhasználású rendszer, amelyet az ideális hőmérséklet és meleg víz biztosítására terveztek az otthonban, még extrém külső hőmérséklet esetén is. Rendkívül megbízható a Panasonic által kifejlesztett és gyártott összes alkatrész, köztük a különleges inverteres kompresszor minőségének köszönhetően. Az Aquarea levegő-víz hőszivattyú kereskedelmi épületekbe és lakóingatlanokba telepíthető. Az Aquarea az új R32-es töltőgázzal kapható, melynek a fejlesztésénél a környezetvédelem és a gazdaságos működés voltak az elsődleges szempontok. Felújítási projektekben és új ingatlanok építésekor egyaránt alkalmazható. A 3-tól 16 kW-ig terjedő teljesítménynek köszönhetően az Aquarea hőszivattyú a piacon elérhető legszélesebb körű ilyen termékcsalád, amely komplett rendszert alkot, így bármilyen méretű ingatlan fűtésére alkalmas.

 • Energiaosztály fűtés A++
 • COP  4,74
 • Fűtési teljesítmény 10 kW
 • Kiegészítő fűtőbetét 6kW
 • Elektromos csatlakozás 230V (1 fázis)
 • Zajszint max 65 dB
 • Méretek 1410 x 1283 x 320mm
 • Kültéri egység 150kg
 • Működési tartomány fűtés -20 °C to +35 °C
 • Max. fűtési víz hőmérséklet 65°C
 • HMV tartály Nincs beépítve
 • Digitális vezérlő kijelző
 • Időjárás függő szabályzás,
 • Szobatermosztát kapcsolható,
 • Letölthető dokumentáció

A Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyús rendszer egy energiatakarékos és korszerű berendezés, amellyel forradalmi megoldásokkal és környezetbarát módon érhet el rezsicsökkentést. Geo tarifával olcsóbban hűthet, fűthet mintha gázt használna, mindezt jelentősen szélsőséges külső hőmérséklet mellett is. Újonnan épített ingatlanba, vagy meglévő fűtés korszerűsítésbe is illeszthető rendszer. Energiatakarékos megoldásai segítségével biztosítja a padlófűtés, fan-coil egységek, radiátorok számára szükséges forró vizet illetve használati meleg víz előállítást. A Panasonic legújabb hőszivattyújának segítségével az épület energetikai előírásait maradéktalanul teljesítheti, mind az energiafogyasztás csökkentését, mind a környezetvédelmi feltételeket. A megújuló energia felhasználása a külső levegőből származó hő felhasználásával állít elő olcsón és hatékonyan fűtési energiát. Ezáltal jelentősen csökken a környezeti terhelés, tisztább levegő, és élhetőbb jövőt eredményezve. Így nem csak olcsóbban juthat összkomfortos otthonhoz, hanem a környezet védelméhez is nagyban hozzájárulhat. A Panasonic sokat tesz azért, hogy újrahasznosítható anyagokból építsen tartós sok-sok évig használható környezetbarát hőszivattyú rendszereket, amelyek szélsőséges időjárási viszonyok esetén is kiválóan működnek.

A Panasonic hőszivattyúját nem kell túlméretezni, hogy alacsony hőmérsékleten is tudja tartani a kívánt teljesítményt az inverteres megoldásoknak köszönhetően. A melegvíz előállításához és a fűtés szükséges a legtöbb energia a háztartásokban, de ezt a szükséges energiát hatékonyan csökkentheti, ha Panasonic hőszivattyút választ.

Aquarea Service Cloud az átlátható és könnyű kezelésért.

Az Aquarea Service Cloud szolgáltatás segítségével a felhasználók távolról is vezérelhetik a hőszivattyút, figyelemmel kísérhetik a készülék aktuális állapotát, a használati melegvíz előállítást illetve vezérelhetik a fűtést. Mivel az Aquarea egy nagy teljesítményű, felhőalapú infrastruktúrához csatlakoztatható, ezért az applikáció segítségével megvalósítható a távoli karbantartás, az ellenőrzés, hibakód kiolvasás. A  telepítést végző szakemberek a CZ-TAW1 használatával és a végfelhasználó jóváhagyásával mindezt elvégezhetik.

Kérem válasszon széles kínálatunkból, vagy kérjen segítséget az előzetes szakszerű felméréshez a megfelelő készülék kiválasztásához, és telepítéséhez. Ha kérdése van, tegye fel nekünk a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével, vagy hívjon a fenti telefonszámon.

További információk

Hőszivattyú típus

  Egyedi árajánlatot és telepítést is kérhet az alábbi űrlapon. Kérjük pontosan beírni az email címet, mert erre fogjuk küldeni a választ!

  Név (kötelező)

  Telefonszám

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  A jelölődoboz bejelölésével tudomásul vettem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót!

  Vissza a tetejére