Skip to content

Panasonic WH-UX16HE8/WH-ADC0916H9E8 Aquarea All In One T-Cap levegő-víz hőszivattyú

5.300.000 Ft Bruttó

Panasonic Aquarea All In One T-Cap WH-UX16HE8 / WH-ADC0916H9E8 levegő-víz hőszivattyú. Hűtésre, fűtésre, beépített 200 literes, indirekt HMV tartállyal. A Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyús rendszer egy energiatakarékos és korszerű berendezés

Cikkszám: Pan662 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Panasonic Aquarea All In One T-Cap WH-UX16HE8 / WH-ADC0916H9E8 levegő-víz hőszivattyú. Hűtésre, fűtésre, beépített 200 literes, indirekt HMV tartállyal. A Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyús rendszer egy energiatakarékos és korszerű berendezés, amellyel forradalmi megoldásokkal és környezetbarát módon érhet el rezsicsökkentést. Geo tarifával olcsóbban hűthet, fűthet mintha gázt használna, mindezt jelentősen szélsőséges külső hőmérséklet mellett is. Újonnan épített ingatlanba, vagy meglévő fűtés korszerűsítésbe is illeszthető rendszer. Energiatakarékos megoldásai segítségével biztosítja a padlófűtés, fan-coil egységek, radiátorok számára szükséges forró vizet illetve használati melegvíz előállítást. A Panasonic legújabb hőszivattyújának segítségével az épület energetikai előírásait maradéktalanul teljesítheti, mind az energiafogyasztás csökkentését, mind a környezetvédelmi feltételeket. A megújuló energia felhasználása a külső levegőből származó hő felhasználásával állít elő olcsón és hatékonyan fűtési energiát. Ezáltal jelentősen csökken a környezeti terhelés, tisztább levegő, és élhetőbb jövőt eredményezve. Így nem csak olcsóbban juthat összkomfortos otthonhoz, hanem a környezet védelméhez is nagyban hozzájárulhat. A Panasonic sokat tesz azért, hogy újrahasznosítható anyagokból építsen tartós sok-sok évig használható környezetbarát hőszivattyú rendszereket, amelyek szélsőséges időjárási viszonyok esetén is kiválóan működnek.

 • Energiaosztály: A++
 • Hűtőteljesítmény 10 kW
 • Fűtőteljesítmény 12 kW
 • Méret kültéri: 1410 x 1283 x 320mm 151kg
 • Méret beltéri: 1800 × 598 × 717mm 126kg
 • COP: 4.67
 • EER: 3.17
 • Működés fűtés: -28 – +35 °C
 • Beltéri zaj max 33 dB
 • Kültéri zaj max: 61 dB
 • Rozsdamentes beépített HMV tartály 200liter
 • Elektromos kiegészítő fűtés 9kW
 • Letölthető dokumentáció

A Panasonic hőszivattyúját nem kell túlméretezni, hogy alacsony hőmérsékleten is tudja tartani a kívánt teljesítményt az inverteres megoldásoknak köszönhetően. A melegvíz előállításához és a fűtés szükséges a legtöbb energia a háztartásokban, de ezt a szükséges energiát hatékonyan csökkentheti, ha Panasonic hőszivattyút választ.

Aquarea Service Cloud az átlátható és könnyű kezelésért.

Az Aquarea Service Cloud szolgáltatás segítségével a felhasználók távolról is vezérelhetik a hőszivattyút, figyelemmel kísérhetik a készülék aktuális állapotát, a használati melegvíz előállítást illetve vezérelhetik a fűtést. Mivel az Aquarea egy nagy teljesítményű, felhőalapú infrastruktúrához csatlakoztatható, ezért az applikáció segítségével megvalósítható a távoli karbantartás, az ellenőrzés, hibakód kiolvasás. A  telepítést végző szakemberek a CZ-TAW1 használatával és a végfelhasználó jóváhagyásával mindezt elvégezhetik.

A T-Cap modell teljesíti az épületekre vonatkozó szigorú energetikai előírásokat. Mivel kompakt kis helyigényű készülék, ezért az építkezés költségeit is kedvezően befolyásolja. Az ingatlanok üzemeltetésének egyik legköltségesebb része a használati melegvíz és a fűtés költsége, a Panasonic hőszivattyúkkal jelentősen csökkentheti otthona energiafogyasztását. A Panasonic külön szoftvert készített az alacsony energiafelhasználású ingatlanok üzemeltetéséhez, amely lehetővé teszi a 20 °C-os víz előállítását a hőszivattyúval. Ez a kis fűtési igényű évszakokban szükséges.

 • A készülék egy 6 literes tágulási tartályt tartalmaz, ezért nincs szükség kiegészítő tágulási tartályra.
 • A Panasonic hőszivattyúk nagyon halk működésűek, éjszakai üzemmódban szinte némán  üzemelnek
 • Minimális CO2 kibocsátás, minimális helyigény, kiemelkedő energiahatékonyság.

A Panasonic hőszivattyú inverteres kompresszorral rendelkezik, ami képes a teljesítmény szabályozására, ezért nincs szükség puffertartályra. Kérem válasszon széles kínálatunkból, vagy kérjen segítséget az előzetes szakszerű felméréshez a megfelelő készülék kiválasztásához, és telepítéséhez. Ha kérdése van, tegye fel nekünk a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével, vagy hívjon a fenti telefonszámon.

További információk

Hőszivattyú típus

  Egyedi árajánlatot és telepítést is kérhet az alábbi űrlapon. Kérjük pontosan beírni az email címet, mert erre fogjuk küldeni a választ!

  Név (kötelező)

  Telefonszám

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  A jelölődoboz bejelölésével tudomásul vettem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót!

  Vissza a tetejére