Skip to content

PUHZ-SHW112VHA 032 Mitsubishi Naked Zubadan hőszivattyú

2.690.000 Ft Bruttó

Mitsubishi PUHZ-SHW112VHA 032 Naked Zubadan hőszivattyú. Fűtés: 11 kW Hűtés: 10 kW Elektromos fűtőpatron: 6 kW. A Mitsubishi levegő víz hőszivattyú termékei közül kiemelkedik az Ecodan, Zubadan sorozat

Cikkszám: Mit1266 Kategória: Címke:

Leírás

Mitsubishi PUHZ-SHW112VHA 032 Naked Zubadan hőszivattyú. A Mitsubishi levegő víz hőszivattyú termékei közül kiemelkedik az Ecodan, Zubadan sorozat, amely remek választás bármilyen háztartásban. A Zubadan légforrású hőszivattyúk önálló, egybeépített egységek, csak víz- és elektromos csatlakozást igényelnek. Alacsony karbantartásúak, csendes működésűek, és diszkréten elhelyezhetők a külső térben bárhova. Kiskereskedelmi üzletek és kereskedelmi épületek számára is alkalmasak. A berendezések környezetbarát töltőgázt használnak kiváló hatásfokkal, akár szélsőséges időjárási körülmények között is.

A Mitsubishi hőszivattyúi a környező levegő hőtartalmát begyűjtve fűtenek, és nyáron a nagy hőségben is olcsón, kiváló hatásfokkal hűtenek. A hőszivattyú alkalmas épületek hűtésére, fűtésére és akár 60 ° hőmérsékletű használati meleg víz előállítására.

A Mitsubishi MELCloud biztonságos, dedikált Wi-Fi interfész segítségével távolról is irányíthatja, beállíthatja, valamint diagnosztikai tesztet is futtathat a fűtési rendszeren. A Mitsubishi Electric termékeihez való hozzáférés és vezérlés még soha nem volt ilyen egyszerű, és most PC-k, táblagépek és okostelefonok széles választékán keresztül lehetséges.

Tulajdonságok:

 • Garantált működési hőmérséklet -28 °C
 • Meleg víz hőmérséklet max: 60°C
 • Ventilátor térfogatáram: 6000 (m3/h)
 • Kültéri egység zajszint: 47 (dB(A))
 • Kültéri egység: 230V 1x32A 50Hz
 • Súly: 120kg
 • Max. csövezési távolság: 75m
 • Max. magasságkülönbség: 30m
 • Hűtőközeg csatlakozás: 10/16mm
 • Elektromos vezérlőegység: PAC-IF032B-E
 • Rozsdamentes 50 lemezes víz hőcserélő R410a töltőgáz,
 • Fűtési teljesítmény: 11 kW
 • Hűtési teljesítmény: 10 kW
 • Elektromos fűtőpatron: 6 kW
 • Fűtés, hűtés üzemmód,
 • Kültéri egység mérete:950•330•1350 mm
 • Letölthető dokumentáció

A beltéri Ecodan Hydromodul egység végzi a berendezés vezérlését, hűtés, fűtés szabályozását, illetve a melegvíz készítést. A berendezés nagyon gyorsan befűti az épületet, mindezt olcsón kiváló hatásfokkal. A hőszivattyú meglévő vagy újonnan kiépített fűtésrendszerbe csatlakoztatható, akár padlófűtéshez, akár radiátoros fűtésrendszerbe integrálható. A fűtési rendszerben max: 60 °C-os víz áramlik, amely kiválóan és gyorsan befűt bármilyen helyiséget, radiátorokon keresztül. Padlófűtésnél a padlóvédelem és a precíz vezérlés segítségével pontosan beállítható a rendszerben keringő víz hőfoka. Új épületeknél a rendszer tervezhető az előremenő víz hőmérsékletének függvényében. A nyári hűtés klímaberendezéseken keresztül biztosítható, így az ingatlanban egész évben kellemes hőmérséklet lesz.

A hőszivattyú kis méretű kültéri és beltéri egységének nem kell nagy hely a telepítéshez, ezért probléma nélkül szinte bárhova beszerelhető. A rezsiköltség a hőszivattyúkra igényelhető tarifa segítségével tovább csökkenthető, vagy napelemes rendszerrel akár nullára is kihozható. A megbízható és olcsó üzemhez a halk működés is társul, ezért a Mitsubishi Ecodan, Zubadan készülékével könnyű egy háztartásban élni.

A Mitsubishi saját fejlesztésű inverteres split rendszerei hosszú élettartamúak, csendes és energiatakarékos működésűek, miközben nagyon egyszerűen beszerelhető kompakt rendszerek. A garanciaidő érvényesítéséhez szakszerű beszerelést ír elő a gyártó, ezért a hőszivattyú csak szakember által helyezhető üzembe. A megújuló zöld energia felhasználása és a szinte nulla környezeti szennyezés kibocsátás miatt kiemelten környezetbarát a Zubadan hőszivattyú. Az újra felhasználható szerkezeti elemek és újrahasznosítható összetevők miatt, ha lejár a készülék élettartama, a benne lévő összes alkatrész felhasználható, hasznosítható. A Mitsubishi nem csak a tökéletes minőségre törekszik, hanem kiemelt figyelmet szentel a környezetvédelemre is. Az Ecodan, Zubadan hőszivattyú akár -28°C-os hidegben is biztosítja a házban a kellemes meleget, olcsó energiatakarékos csendes működéssel. A készülék beépített védelmi rendszerei óvják meg a berendezést a működési hibáktól, túlmelegedéstől, üzemzavaroktól. A készülék áramszünet után is képes az automatikus újra indulásra és a beállított hőmérsékleti értékek újra felvételére. A kültéri egység intelligens fagyvédelmi funkciói akadályozzák meg a kültéri egység elfagyását, vagy leállását. Megbízhatóság és tökéletes működés ez a Mitsubishi berendezéseinek az alapja, amelyet a gyártó kiemelkedő garanciaidővel is alátámaszt. A rendszer padlón álló beltéri egysége tartalmaz rozsdamentes hideg meleg vizes tartályt. A fali kivitel külön tároló tartállyal is kiegészíthető. Az épület méreteinek megfelelő kapacitású készülék kiválasztható a bőséges kínálatból, illetve szakember segítségével pontosan megtervezhető a működés, illetve a működési költségek is előre kalkulálhatók. A betéri és kültéri egységek elérhetők 230V illetve 400V-os változatban is.

A Mitsubishi légkondicionáló rendszerei a Japán precizitást ötvözik a megbízhatósággal. Japánban nagyon fontos dolog a megbízhatóság, elvárják a megbízhatóságot nem csak az emberektől, hanem azoktól a termékektől is amelyeket megvásárolnak. Ezért a Japán ipar képes a végletekig elmenni a precizitás és megbízható működés érdekében. Ezért ezek a termékek, noha valamelyest magasabb ár fekvéssel rendelkeznek, mégis jó beruházásnak számítanak, hiszen hosszú időn keresztül megbízhatóan, nagyon alacsony hibaszázalékkal üzemelnek. Japán életvitelszerűen integrálja a természetet a hétköznapokba is, és vallja, hogy az ember a természet része, ezért vigyázni és óvni kell azt lehetőségeinkhez mérten. Ezért a légkondicionáló rendszerekben, a hőszivattyúkban és a klíma berendezésekben is elsőként alkalmaztak környezet és ózonbarát hajtógázt, zöld energiával működő fűteni is képes hőszivattyús klímát. Minden terméküknél kiemelten figyelnek a jó hatásfokra, és a gazdaságos működésre, ezért aki Mitsubishi hőszivattyút vásárol, olcsó és energiatakarékos fűtési hűtési rendszerre ruház be. A Klíma és hőszivattyú rendszereket újra felhasználható anyagokból gyártják le a környezet védelmének az érdekében.

További információk

Hőszivattyú típus

  Egyedi árajánlatot és telepítést is kérhet az alábbi űrlapon. Kérjük pontosan beírni az email címet, mert erre fogjuk küldeni a választ!

  Név (kötelező)

  Telefonszám

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  A jelölődoboz bejelölésével tudomásul vettem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót!

  Vissza a tetejére