Skip to content

PUHZ-SHW80YAA ERSC-VM2C Zubadan hőszivattyú 3 fázisú

2.740.000 Ft Bruttó

Mitsubishi PUHZ-SHW80YAA ERSC-VM2C Zubadan hőszivattyú összeállítás 3 fázisú. A Mitsubishi hőszivattyúi a környező levegő hőtartalmát begyűjtve fűtenek, és nyáron a nagy hőségben is olcsón, kiváló hatásfokkal hűtenek.

Cikkszám: Mit287 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Mitsubishi PUHZ-SHW80YAA ERSC-VM2C Zubadan hőszivattyú összeállítás 3 fázisú. A Mitsubishi hőszivattyúi a környező levegő hőtartalmát begyűjtve fűtenek, és nyáron a nagy hőségben is olcsón, kiváló hatásfokkal hűtenek. A hőszivattyú alkalmas épületek hűtésére, fűtésére és használati meleg víz előállítására.

A Mitsubishi hőszivattyús termékei közül kiemelkedik a PUHZ-SHW80YAA ERSC-VM2C Ecodan, Zubadan sorozat, amely remek választás bármilyen háztartásban. Az Ecodan légforrású hőszivattyúk önálló, egybeépített egységek, csak víz- és elektromos csatlakozást igényel. Alacsony karbantartásúak, csendes működésűek, és diszkréten elhelyezhetők az otthonokon kívül. Kiskereskedelmi üzletek és kereskedelmi épületek számára is alkalmasak. A berendezések az új R32 töltőgázt használják kiváló hatásfokkal, akár szélsőséges időjárási körülmények között is.

Tulajdonságok:

 • Hűtő teljesítmény: 7.1 kW
 • Fűtő teljesítmény: 8.0 kW
 • COP 4.65
 • EER 4.52
 • SCOP4.31
 • Kiegészítő fűtés: 2 kW
 • Garancia 3 év
 • Kültéri zajszint: 45 dB
 • Elektromos bekötés: 400V 50Hz 3•16A
 • Kültéri egység: 1050 mm • 480 mm • 1020 mm (szélesség, mélység, magasság.)
 • Beltéri egység: 530 mm • 360 mm • 800 mm (szélesség, mélység, magasság.)
 • Intelligens leolvasztás,
 • -28 °C külső hőmérsékletig kiváló hatásfokkal üzemel,

A beltéri Ecodan Hydromodul egység végzi a berendezés vezérlését, hűtés, fűtés szabályozását, illetve a meleg víz készítést. A berendezés nagyon gyorsan befűti az épületet, mindezt olcsón kiváló hatásfokkal. A hőszivattyú meglévő vagy újonnan kiépített fűtésrendszerbe csatlakoztatható, akár padlófűtéshez, akár radiátoros fűtésrendszerbe integrálható. A fűtési rendszerben max: 60 °C-os víz áramlik amely kiválóan és gyorsan befűt bármilyen helyiséget, radiátorokon keresztül. Padlófűtésnél a padlóvédelem és a precíz vezérlés segítségével pontosan beállítható a rendszerben keringő víz hőfoka. Új épületeknél a rendszer tervezhető az előremenő híz hőmérsékletének függvényében. A nyári hűtés klímaberendezéseken keresztül biztosítható, így egész évben a kívánt kellemes hőmérséklet biztosítva lesz. A hőszivattyú kis méretű kül és beltéri egységének nem kell nagy hely a telepítéshez, ezért probléma nélkül szinte bárhova beszerelhető. A rezsiköltség a hőszivattyúkra igényelhető tarifa segítségével tovább csökkenthető, vagy napelemes rendszerrel akár nullára is kihozható. A megbízható és olcsó üzemhez a halk működés is társul, ezért a Mitsubishi Ecodan, Zubadan készülékével könnyű egy háztartásban élni.

A Mitsubishi saját fejlesztésű inverteres split rendszerei hosszú élettartamúak, csendes és energiatakarékos működésűek, miközben nagyon egyszerűen beszerelhető kompakt rendszerek. A garanciaidő érvényesítéséhez szakszerű beszerelést ír elő a gyártó, ezért a hőszivattyú csak szakember által helyezhető üzembe. A megújuló zöld energia felhasználása és a szinte nulla környezeti szennyezés kibocsátás miatt kiemelten környezetbarát a Zubadan hőszivattyú. Az újra felhasználható szerkezeti elemek és újrahasznosítható összetevők miatt, ha lejár a készülék élettartama, a benne lévő összes alkatrész felhasználható, hasznosítható. A Mitsubishi nem csak a tökéletes minőségre törekszik, hanem kiemelt figyelmet szentel a környezetvédelemre is. Az Ecodan, Zubadan hőszivattyú akár -28°C-os hidegben is biztosítja a házban a kellemes meleget, olcsó energiatakarékos csendes működéssel. A készülék beépített védelmi rendszerei óvják meg a berendezést a működési hibáktól, túlmelegedéstől, üzemzavaroktól. A készülék áramszünet után is képes az automatikus újra indulásra és a beállított hőmérsékleti értékek újra felvételére. A kültéri egység intelligens fagyvédelmi funkciói akadályozzák meg a kültéri egység elfagyását, vagy leállását. Megbízhatóság és tökéletes működés ez a Mitsubishi berendezéseinek az alapja, amelyet a gyártó kiemelkedő garanciaidővel is alátámaszt. A rendszer hideg meleg vizes, ivóvíz tároló tartállyal is kiegészíthető. Az épület méreteinek megfelelő kapacitású készülék kiválasztható a bőséges kínálatból, illetve szakember segítségével pontosan megtervezhető a működés, illetve a működési költségek is előre kalkulálhatók.

A Mitsubishi légkondicionáló rendszerei a Japán precizitást ötvözik a megbízhatósággal. Japánban nagyon fontos dolog a megbízhatóság, elvárják a megbízhatóságot nem csak az emberektől, hanem azoktól a termékektől is amelyeket megvásárolnak. Ezért a Japán ipar képes a végletekig elmenni a precizitás és megbízható működés érdekében. Ezért ezek a termékek noha valamelyest magasabb ár fekvéssel rendelkeznek, mégis jó beruházásnak számítanak, hiszen hosszú időn keresztül megbízhatóan, nagyon alacsony hibaszázalékkal üzemelnek. Japán életvitelszerűen integrálja a természetet a hétköznapokba is, és vallja, hogy az ember a természet része, ezért vigyázni és óvni kell azt lehetőségeinkhez mérten. Ezért a légkondicionáló rendszerekben, a hőszivattyúkban és a klíma berendezésekben is elsőként alkalmaztak környezet és ózonbarát hajtógázt, zöld energiával működő fűteni is képes hőszivattyús klímát. Minden terméküknél kiemelten figyelnek a jó hatásfokra, és a gazdaságos működésre, ezért aki Mitsubishi hőszivattyút vásárol, olcsó és energiatakarékos fűtési hűtési rendszerre ruház be. A Klíma és hőszivattyú rendszereket újra felhasználható anyagokból gyártják le szintén a környezet védelmének az érdekében.

További információk

Hőszivattyú típus

  Egyedi árajánlatot és telepítést is kérhet az alábbi űrlapon. Kérjük pontosan beírni az email címet, mert erre fogjuk küldeni a választ!

  Név (kötelező)

  Telefonszám

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  A jelölődoboz bejelölésével tudomásul vettem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót!

  Vissza a tetejére
  Válassza ki a megjeleníteni kívánt mezőket. Mások rejtve maradnak. Húzással rendezheti át a sorrendet.
  • Kép
  • Cikkszám
  • Ár
  • Kosárba teszem
  • Leírás
  • Tartalom
  • További információk
  Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
  Összehasonlítás