Skip to content

Toshiba Estia HWT-1101XWHT6W-E / HWT-801HW-E levegő víz hőszivattyú

2.260.600 Ft Bruttó

Toshiba Estia HWT-1101XWHT6W-E / HWT-801HW-E levegő víz hőszivattyú. Hűtés teljesítmény: 6 kW, Fűtés teljesítmény: 8 kW, 3 fázissal. A+++/A+++ hatékonysággal. Amennyiben Japán minőségű, csendes hőszivattyút keres fűtés kiváltásra, a Toshiba Estia hőszivattyú a megfelelő választás Önnek.

Leírás

Toshiba Estia HWT-1101XWHT6W-E / HWT-801HW-E levegő víz hőszivattyú.

Az osztott rendszerű Toshiba Estia hőszivattyú a környező levegő hőtartalmát begyűjtve fűt, és nyáron a forróságban is olcsón, halkan, kiváló hatásfokkal hűt. Többféle fűtésrendszerhez illeszthető a padlófűtéstől a radiátoros fűtésig, használati meleg víz készítéséhez is alkalmas. Magas 65 fokos előremenő vízhőmérséklettel. A Toshiba Estia hőszivattyús berendezéseiben minden egyes alkatrész egyedi fejlesztésű. Saját szabadalmai és védett technológiái segítségével különleges teljesítményt tudnak létrehozni alacsony energiafelhasználás mellett, akár szélsőséges körülmények között is. A Toshiba hőszivattyúja a begyűjtött hőenergiát egyből a fűtőköri víz fűtésére tudja felhasználni, ezért a kompakt rendszernek köszönhetően nagyon jó hatásfokkal (közel ötszörös hatásfok, 1kW elektromos energiából 5kW hőenergia!) fűt, illetve hűt. A többféle kapacitású hőszivattyúnak köszönhetően pontosan ki tudjuk a választani azt a berendezést, amely ingatlanunk szempontjából a legkedvezőbb ár/érték, teljesítmény arányú. A készülékkel megvalósítható a hőszivattyús fűtés az Ön otthonában is. A készülékre 3 év garancia érvényes.

Toshiba Estia HWT-1101XWHT6W-E / HWT-801HW-E gyári adatok:

 • Hűtés teljesítmény: 6 kW,
 • Fűtés teljesítmény: 8 kW,
 • R32 töltőgáz,
 • 6 kW-os fűtőpatronnal,
 • 3 fázis,
 • A+++/A+++,
 • SCOP 5,2,
 • Akár +65°C-os előre menő forró víz,
 • Be és kimeneti kártya csatlakoztathatóság,
 • H tarifa,
 • Épületfelügyeleti rendszerbe köthető,
 • Hűtés és fűtés egy készülékkel,
 • Alacsony üzemeltetési költségek,
 • Hideg meleg víz előállítás,
 • Kiváló COP értékek,
 • Akár -20°C-ig kiváló hatásfokú fűtés,
 • Kettős forgódugattyús inverteres kompresszor,
 • Termosztátról vezérelhető,
 • Káros anyag kibocsátás nincs,
 • Takarékos vízszivattyúval működik,
 • Konvekciós és sugárzó és fűtésekhez,
 • Kis méretek,
 • Beépített fűtőpatron választható teljesítménnyel,
 • Kiemelkedően csendes üzemmód,
 • Időzíthető működés,
 • Védelem a baktériumok ellen
 • Egy és három fázisú kivitelben is kapható,
 • Inverteres, kettő -forgó dugattyús technológia,
 • Váltószelep (HMV) vezérlés,
 • Nagyon csendes a készülék, mindössze max: 29dB
 • Akár két zónát is tud vezérelni külön, külön.
 • Dokumentáció

A Japán Toshibát 1939-ben alapították Shibaura Engineering Works és a Tokyo Electric egyesülésével. A Tanaka Gépgyárat (Tanaka Seisakusho) néven alapította Tanaka Hisashige 1875 júliusában, mint Japán első távíróberendezés-gyártóját. Ez a vég tekinthető a Toshiba ősének. Manapság már szinte mindent is gyártanak a laptopoktól a repülőgépekig, az asztali ventilátortól a számítógép vezérlésű hőszivattyúig. A Toshiba a Japán csúcstechnológia mintapéldája, az egyszerű de nagyszerű megoldásoktól a folyamatos különleges fejlesztésekig. A Toshiba minden elektromos eszköze nagyon praktikus és könnyen kezelhető, miközben belül csúcskategóriás elektronika gondoskodik arról, hogy minden rendben működjön. A készülékek vezérlése az egyszerű átlagfelhasználó számára sem bonyolult, hiszen átlátható és jól használható felületeket biztosít a Toshiba a berendezések irányításához is.

A Toshiba HVAC megoldások a klíma és hőszivattyú rendszerek teljes és egyszerű vezérlését biztosítják. A Toshiba termékei kompakt burkolattal rendelkeznek, innovatív technológiával, amelyek csökkentik az üzemeltetési költségeket, miközben minden fontos funkciót tartalmaznak, amelyek a kor követelményeinek megfelelnek. Ezenkívül termékeik számos biztonsági funkcióval és kommunikációs képességgel vannak ellátva, amelyek megkönnyítik a karbantartást és segítenek megóvni a légkondicionáló rendszerét a meghibásodásoktól. Megbízható hőszivattyú és klímaberendezések, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek minden nap.

A HVAC (Fűtés, szellőztetés és légkondicionálás: HVAC) alapvető fontosságú a globális infrastruktúra szempontjából, mivel a világ vezető országai a HVAC-rendszereket a beltéri kellemes hőmérséklet miatt szükségszerűnek tekintik. Miközben a fejlődő országok tovább építik infrastruktúrájukat, a zárt épületek, például a gyárak, irodák, bevásárlóközpontok és az otthoni környezet megfelelő hűtés, fűtése iránti igény egyre növekszik. Nem csak a légkondicionáló rendszerek olcsó üzemeltetése a cél, hanem a megbízható, és hosszú garanciaidővel rendelkező eszközök iránti igény is egyre nagyobb. Mindenki az alacsony üzemeltetési költségű megbízható klíma és hőszivattyú rendszereket keresi, amelyek működése egyszerű vizuális applikáción keresztül is figyelemmel kísérhető. Képzelje el, hogy egy tűzforró napon hazafelé a vonaton eszébe jut, hogy nem állította be a hőszivattyún a ház hűtését megfelelően. Előkapja a mobilját, és az applikáción keresztül beállíthatja a hőmérsékletet, hogy hazaérve a kellemes hűvös otthon fogadja. A Toshiba úgy alkotja meg a hétköznapokban használt eszközeit, hogy élmény legyen a használat minden perce.

A Toshiba berendezéseiben minden egyes alkatrész egyedi fejlesztésű. Saját szabadalmai és védett technológiái segítségével különleges teljesítményt tudnak létrehozni alacsony energiafelhasználás mellett, akár szélsőséges körülmények között is.

Kevesen tudják, de a Toshiba botrány is jól mutatja a cég innovatív működését akár harminc évvel ezelőtt is. A japán Toshiba 1982 és 1984 között a norvég Kongsberg hadiipari cégen keresztül nyolc számítógép-vezérlésű precíziós CNC szerszámgépet adott el a Szovjetuniónak. Ekkor éppen életben volt a COCOM embargó, amely megtiltotta bizonyos termékek kommunista országok részére történő eladását, hogy azok lemaradjanak a fegyverkezési versenyben. Az USA véleménye szerint a Toshiba ezzel a szovjetek számára lehetővé tette az addig technikailag kivitelezhetetlen minőségű tengeralattjáró-hajócsavarok gyártását. Ennek a következménye volt, hogy az 1980-as évek végére a szovjet tengeralattjárók által keltett propellerzaj jelentősen lecsökkent. 1986 közepétől a CIA egyre több jelentést kapott arról, hogy szovjet tengeralattjárók sikeresen lerázták az őket követő amerikaiakat. A Toshiba az exportkorlátozások megkerülése érdekében többek között átnevezte a kérdéses berendezést, több más változtatást is eszközölt és az új berendezést nem exportengedély-köteles szerszámgépként adminisztrálta. Büntetésként 1987-ben a szenátus kettőtől öt évig terjedő időre betiltotta a Toshiba termékek amerikai importját.

A Toshiba tehát nem csak termékeiben úttörő, hanem műszaki megoldásaiban és szerszám gépekben is. Mint tudjuk csak a jó szerszámmal lehet jó munkát végezni, és akkor itt meg is fejtettük a kiváló minőségű Toshiba klímaberendezések és hőszivattyúk titkát is.

Aki Toshiba hőszivattyúra ruház be az a jövőt építi. A takarékos működés, a nagyon alacsony hibaszázalék, a Japán környezettudatosság miatt olyan berendezést fog kapni amelyben nagyon sok öröme lesz, és az a nyugalom amelyet csak egy csúcstechnológia képes hosszú távon biztosítani. A Toshiba hőszivattyúk nagy választékban kaphatók és cégünk a szakszerű felmérést és beszerelést is vállalja kedvező áron.

Amennyiben Ön is kedvet kapott egy kiváló Toshiba hőszivattyú beszerzéséhez, úgy kérem válasszon széles kínálatunkból, vagy kérjen segítséget az előzetes szakszerű felméréshez a megfelelő készülék kiválasztásához, és telepítéséhez. Ha kérdése van, tegye fel nekünk a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével, vagy hívjon a fenti telefonszámon.

További információk

Hőszivattyú típus

  Egyedi árajánlatot és telepítést is kérhet az alábbi űrlapon. Kérjük pontosan beírni az email címet, mert erre fogjuk küldeni a választ!

  Név (kötelező)

  Telefonszám

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  A jelölődoboz bejelölésével tudomásul vettem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót!

  Vissza a tetejére