Skip to content

Mitsubishi

Egy ambiciózus, Yataro Iwasaki nevű fiatalember 1870-ben alapította az első Mitsubishi-társaságot – egy hajózási vállalatot. Yataro üzleti tevékenysége gyorsan növekedett és a gyártás és kereskedelem széles skálájává vált. A második világháború véget vetett a Mitsubishinek, mint integrált szervezetnek. De független vállalatok, amelyek gyökereiket a régi Mitsubishihez vezetik, ma az ipar szinte minden ágazatában aktívak. Yataro Iwasaki Kochi városából származott Shikoku szigetéről, amely a hatalmas Tosa klán otthona volt. A klánnál dolgozott, és kiemelkedő szerepet töltött be annak oszakai kereskedelmi műveleteinek irányításában. 1870-ben saját hajózási társaságát, a Tsukumo Shokai-t alapította három klánból bérelt gőzhajóval. Ezzel kezdődött a Mitsubishi. Az új vállalat neve 1872-ben Mitsukawa Shokai-ra, 1874-ben Mitsubishi Shokai-ra változott. Yataro olyan vállalati emblémát választott, amely a Tosa címer három tölgyfalevelét és családi címerének három egymásra rakott gyémántját ötvözte. Ez a jelkép a Mitsubishi név forrása, amely „három gyémántot” jelent.

A Mitsubishi légkondicionáló rendszerei a Japán precizitást ötvözik a megbízhatósággal. Japánban nagyon fontos dolog a megbízhatóság, elvárják a megbízhatóságot nem csak az emberektől, hanem azoktól a termékektől is amelyeket megvásárolnak. Ezért a Japán ipar képes a végletekig elmenni a precizitás és megbízható működés érdekében. Ezért ezek a termékek noha valamelyest magasabb ár fekvéssel rendelkeznek, mégis jó beruházásnak számítanak, hiszen hosszú időn keresztül megbízhatóan, nagyon alacsony hibaszázalékkal üzemelnek. Japán életvitelszerűen integrálja a természetet a hétköznapokba is, és vallja, hogy az ember a természet része, ezért vigyázni és óvni kell azt lehetőségeinkhez mérten. Ezért a légkondicionáló rendszerekben, a hőszivattyúkban és a klíma berendezésekben is elsőként alkalmaztak környezet és ózonbarát hajtógázt, zöld energiával működő fűteni is képes hőszivattyús klímát. Minden terméküknél kiemelten figyelnek a jó hatásfokra, és a gazdaságos működésre, ezért aki Mitsubishi hőszivattyút vásárol, olcsó és energiatakarékos fűtési hűtési rendszerre ruház be. A Klíma és hőszivattyú rendszereket újra felhasználható anyagokból gyártják le szintén a környezet védelmének az érdekében.

A Mitsubishi kereskedelmi és lakossági légkondicionáló rendszerei világszerte hírnevet szereztek a magas színvonalú teljesítmény, a kompromisszumok nélküli megbízhatóság és a költségtakarékos energiahatékonyság miatt. A légkondicionáló innováció élvonalában nagyobb kényelmet nyújtanak az ügyfeleknek, miközben minimalizálják a környezeti hatásokat, és így jobb világot teremtenek mindenki számára.

Hőszivattyús termékei közül kiemelkedik az Ecodan, Zubadan sorozat, amely remek választás bármilyen háztartásban. Az Ecodan légforrású hőszivattyúk önálló, egybeépített egységek, csak víz- és elektromos csatlakozást igényel. Alacsony karbantartásúak, csendes működésűek, és diszkréten elhelyezhetők az otthonokon kívül. Kiskereskedelmi üzletek és kereskedelmi épületek számára is alkalmasak. A berendezések az új R32 töltőgázt használják kiváló hatásfokkal, akár szélsőséges időjárási körülmények között is.

Akár egy kis házat kell kifűteni, hűteni, akár egy nagyobb kereskedelmi épületet, a Zubadan hőszivattyú rendszerek könnyedén megbirkóznak a feladattal, és egyedi szabadalmaztatott megoldásai garantálják a hosszú élettartamot, és az alacsony költségeket. A széles hőszivattyú választékban szinte minden teljesítmény megtalálható, tehát pontosan ki lehet választani, hogy egy adott épülethez, lakáshoz milyen teljesítményű hőszivattyú szükséges az optimális működéshez, és alacsony rezsiszámlához.

A megfelelő Mitsubishi hőszivattyú kiválasztása szakembert kíván aki előzetesen a helyszínen felméri az épület és a környezet jellemzőit és ezek alapján tudja a megfelelő gépet ajánlani. Ha Ön is Mitsubishi hőszivattyút szeretne, akkor válassza ki az Önnek megfelelő teljesítményű berendezést, vagy kérje kollégáink hatékony segítségét a felméréshez és a hőszivattyú kiválasztásához. Ha kérdése van, tegye fel nekünk a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével, vagy hívjon a fenti telefonszámon.

Vissza a tetejére